Μεγάλη συμμετοχή στην εθελοντική αιμοδοσία του Συλλόγου Δασκάλων και Νηπιαγωγών Χαλκίδας

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε σήμερα το μεσημέρι η εθελοντική αιμοδοσία που διοργάνωσε ο Σύλλογος Δασκάλων και Νηπιαγωγών Χαλκίδας σε συνεργασία με την Περιφερειακή Ενότητα Εύβοιας. Η μεγάλη συμμετοχή των μελών του Συλλόγου αποδεικνύει για μία ακόμα φορά το αίσθημα ανθρωπιάς, αλληλεγγύης και κοινωνικής ευαισθησίας που χαρακτηρίζει τους εκπαιδευτικούς. Με Δελτίου Τύπου ο Σύλλογος ευχαριστεί θερμά […]

4 Ιουνίου 2020

του/της Newsroom

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε σήμερα το μεσημέρι η εθελοντική αιμοδοσία που διοργάνωσε ο Σύλλογος Δασκάλων και Νηπιαγωγών Χαλκίδας σε συνεργασία με την Περιφερειακή Ενότητα Εύβοιας.

Η μεγάλη συμμετοχή των μελών του Συλλόγου αποδεικνύει για μία ακόμα φορά το αίσθημα ανθρωπιάς, αλληλεγγύης και κοινωνικής ευαισθησίας που χαρακτηρίζει τους εκπαιδευτικούς.

Με Δελτίου Τύπου ο Σύλλογος ευχαριστεί θερμά τον κάθε εθελοντή ξεχωριστά, αλλά και τον Αντιπεριφερειάρχη Εύβοιας κ. Γιώργο Κελαϊδίτη για την φιλοξενία και την προσφορά των μασκών που χρησιμοποιήθηκαν από τους εθελοντές αιμοδότες.

Τα «ΣΤΕΡΕΑ ΝΕΑ» βρέθηκαν από το πρωί στο Αμφιθέατρο της Περιφερειακής Ενότητας Εύβοιας και μίλησαν με τον πρόεδρο του Συλλόγου, Λάμπρο Γιαννούχο. Περισσότερα στο link που ακολουθεί:

https://www.stereanews.gr/2020/06/04/prosfora-zwhs-h-ethelontiki-aimodosia-tousullogou-daskalwn-kai-nhpiagwgwn-xalkidas/?fbclid=IwAR0kL1K2N9pT7nbfLuEz-GOd9RZLleCnZmQp7RLe-NKuBdyk1_BOVkKUn3s

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

28 Μαρτίου 2024