Θετικός στον κορωνοϊό 86χρονος στο νοσοκομείο Λαμίας

Θετικός βρέθηκε σήμερα στον κορωνοϊό ένας 86χρονος στο Γενικό Νοσοκομείο Λαμίας, το οποίο αποτελεί αναπληρωματικό νοσοκομείο αναφοράς για την 5η ΥΠΕ Θεσσαλίας – Στερεάς Ελλάδας. Ο ηλικιωμένος ήρθε από την Αμερική πριν 14 μέρες και βρισκόταν σε καραντίνα στο σπίτι του, όπως του είχαν συστήσει σχετικά από το αεροδρόμιο. Σήμερα ωστόσο πήγε στο νοσοκομείο Λαμίας […]

6 Ιουνίου 2020

του/της Newsroom

Θετικός βρέθηκε σήμερα στον κορωνοϊό ένας 86χρονος στο Γενικό Νοσοκομείο Λαμίας, το οποίο αποτελεί αναπληρωματικό νοσοκομείο αναφοράς για την 5η ΥΠΕ Θεσσαλίας – Στερεάς Ελλάδας.

Ο ηλικιωμένος ήρθε από την Αμερική πριν 14 μέρες και βρισκόταν σε καραντίνα στο σπίτι του, όπως του είχαν συστήσει σχετικά από το αεροδρόμιο.

Σήμερα ωστόσο πήγε στο νοσοκομείο Λαμίας με πυρετό και του έγινε τεστ για τον COVID-19, το οποίο διαγνώστηκε θετικό και πλέον νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας Κορωνοϊού στο Γ.Ν. Λαμίας.

Δείγματα λήφθηκαν και από τη σύζυγο και τον εγγονό του, οι οποίοι τον συνόδευαν κατά την εισαγωγή του και τα αποτελέσματά τους αναμένονται αύριο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

24 Απριλίου 2024