ΣΥΡΙΖΑ: Τηλεδιάσκεψη με τον γγ του ΑΚΕΛ Άντρο Κυπριανού

Tηλεδιάσκεψη με τον γενικό γραμματέα της ΚΕ του ΑΚΕΛ ‘Αντρο Κυπριανού, είχε σήμερα αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ στο πλαίσιο του διαλόγου με αριστερές και προοδευτικές δυνάμεις. Στην τηλεδιάσκεψη συζητήθηκαν οι συνέπειες της πανδημίας στις δύο χώρες, καθώς και οι επιπτώσεις της στην οικονομία και την κοινωνία. Οι δύο πλευρές συζήτησαν, επίσης, για τις επιθετικές τουρκικές ενέργειες […]

13 Ιουνίου 2020

του/της Newsroom

Tηλεδιάσκεψη με τον γενικό γραμματέα της ΚΕ του ΑΚΕΛ ‘Αντρο Κυπριανού, είχε σήμερα αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ στο πλαίσιο του διαλόγου με αριστερές και προοδευτικές δυνάμεις.

Στην τηλεδιάσκεψη συζητήθηκαν οι συνέπειες της πανδημίας στις δύο χώρες, καθώς και οι επιπτώσεις της στην οικονομία και την κοινωνία. Οι δύο πλευρές συζήτησαν, επίσης, για τις επιθετικές τουρκικές ενέργειες στο Αιγαίο και την Ανατολική Μεσόγειο, καθώς και για τη σημασία της επανέναρξης των διαπραγματεύσεων για δίκαιη και βιώσιμη λύση στο Κυπριακό, σύμφωνα με τις αποφάσεις του ΟΗΕ. Τέλος, οι αντιπροσωπείες των δυο αδελφών κομμάτων, ΣΥΡΙΖΑ και ΑΚΕΛ, συνομίλησαν για τον περαιτέρω συντονισμό των κοινών δράσεών τους.

Στην τηλεδιάσκεψη, εκ μέρους του ΣΥΡΙΖΑ συμμετείχαν ο Γιώργος Κατρούγκαλος, τομεάρχης Εξωτερικών της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, η Σία Αναγνωστοπούλου, αναπληρώτρια τομεάρχης Εξωτερικών της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, η Ράνια Σβίγκου και η Νατάσα Θεοδωρακοπούλου, υπεύθυνες για τον Τομέα Διεθνών και Ευρωπαϊκών Υποθέσεων στην Π.Γ. του ΣΥΡΙΖΑ, ο Νίκος Μπίστης, μέλος του Π.Σ του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, και ο Βαγγέλης Καλπαδάκης, διευθυντής του Διπλωματικού Γραφείου του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα. Από την πλευρά του ΑΚΕΛ μετείχε ο επικεφαλής του γραφείου Κυπριακού και μέλος του Π.Γ του ΑΚΕΛ, Τουμάζος Τσιελεπής.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

28 Μαρτίου 2024