Β. Αγιοστρατίτη στην ΕΡΤ: «Είμαστε αισιόδοξοι. Το τριήμερο πήγε πολύ δυνατά»

«Είμαστε αισιόδοξοι. Το τριήμερο πήγε πολύ δυνατά. Υπάρχει μεγάλη επισκεψιμότητα στην Εύβοια», δήλωσε η πρόεδρος το Επιμελητηρίου Εύβοιας, Βούλα Αγιοστρατίτη, μιλώντας σήμερα το πρωί στην ΕΡΤ1. Η κ. Αγιοστρατίτη αναφέρθηκε αναλυτικά στα πανέμορφα τοπία που προσφέρει η Εύβοια, αποτελώντας μία μικρογραφία της Ελλάδας, με έλατα, επιβλητικά βουνά, φαράγγια, καταρράκτες και απέραντες ακτές. Ιδιαίτερη αναφορά έγινε […]

16 Ιουνίου 2020

του/της Newsroom

«Είμαστε αισιόδοξοι. Το τριήμερο πήγε πολύ δυνατά. Υπάρχει μεγάλη επισκεψιμότητα στην Εύβοια», δήλωσε η πρόεδρος το Επιμελητηρίου Εύβοιας, Βούλα Αγιοστρατίτη, μιλώντας σήμερα το πρωί στην ΕΡΤ1.

Η κ. Αγιοστρατίτη αναφέρθηκε αναλυτικά στα πανέμορφα τοπία που προσφέρει η Εύβοια, αποτελώντας μία μικρογραφία της Ελλάδας, με έλατα, επιβλητικά βουνά, φαράγγια, καταρράκτες και απέραντες ακτές. Ιδιαίτερη αναφορά έγινε στην εύκολη πρόσβαση αλλά και στην παραλία της νότιας Εύβοιας που φέτος περιλαμβάνεται στη νέα διαφημιστική καμπάνια του Υπουργείου Τουρισμού.

Η σημερινή παρουσίαση του νησιού από την πρόεδρο, εντάσσεται σε μία προσπάθεια καθημερινής προβολής της Εύβοιας από το Επιμελητήριο, προβάλλοντάς την ως «Έναν Ιδανικό τουριστικό προορισμό»

«Αυτό το καλοκαίρι, η Εύβοια βρίσκει τη θέση της στον τουριστικό χάρτη της Ελλάδας», επισημαίνει σε δημοσίευσή του το Επιμελητήριο Εύβοιας.

https://www.facebook.com/epimelitirio.evias/videos/1346201242220329/

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

29 Μαρτίου 2024