Να δημιουργήσει ΙΕΚ θέλει ο Δήμος Μακρακώμης

Την περίπτωση να δημιουργήσει ΙΕΚ εξετάζει ο Δήμος Μακρακώμης, με απώτερο σκοπό αφενός οι νέοι του Δήμου να σπουδάσουν παραμένοντας στον τόπο τους, αφετέρου όσοι επιθυμούν χωρίς συγκεκριμένο όριο ηλικίας να αποκτήσουν εκ νέου επαγγελματική κατάρτιση. Η δυνατότητα αυτή εξαρτάται άμεσα από την εκδήλωση ενδιαφέροντος που θα δηλώσουν οι δημότες με τη συμπλήρωση μιας απλής […]

17 Ιουνίου 2020

του/της Newsroom

Την περίπτωση να δημιουργήσει ΙΕΚ εξετάζει ο Δήμος Μακρακώμης, με απώτερο σκοπό αφενός οι νέοι του Δήμου να σπουδάσουν παραμένοντας στον τόπο τους, αφετέρου όσοι επιθυμούν χωρίς συγκεκριμένο όριο ηλικίας να αποκτήσουν εκ νέου επαγγελματική κατάρτιση.

Η δυνατότητα αυτή εξαρτάται άμεσα από την εκδήλωση ενδιαφέροντος που θα δηλώσουν οι δημότες με τη συμπλήρωση μιας απλής αίτησης εντός του Δημαρχείου, επιλέγοντας την ειδικότητα της προτίμησής τους.

Όπως αναφέρει στη σχετική του ανακοίνωση ο Δήμος, η συμμετοχή κάθε ενδιαφερόμενου δημότη είναι πολύ σημαντική, καθώς ο αριθμός των αιτήσεων θα έχει καθοριστικό ρόλο στην πραγματοποίηση της προαναφερόμενης προσπάθειας.

Αιτήσεις θα συμπληρώνονται έως τις 30 Ιουλίου. Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με το τηλέφωνο 2236350200.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

19 Απριλίου 2024