Στο Λιβάδι Ελασσόνας κτηνοτρόφοι του Δήμου Αγράφων

Το Λιβάδι Ελασσόνας θα επισκεφθούν όσοι κτηνοτρόφοι του Δήμου Αγράφων επιθυμούν να ενημερωθούν για την σύσταση ομάδας κτηνοτρόφων και την παραγωγή τυροκομικών προϊόντων με ονομασία προέλευσης (ΠΟΠ). Η επίσκεψη στο Λιβάδι Ελασσόνας, γίνεται μετά την επιτυχημένη Εσπερίδα στη Βαλαώρα και την τηλεδιάσκεψη που έγινε από το Ραπτόπουλο, με τεχνοκράτες του κτηνοτροφικού κλάδου. Οι επισκέψεις πεδίου […]

23 Ιουνίου 2020

του/της Newsroom

Το Λιβάδι Ελασσόνας θα επισκεφθούν όσοι κτηνοτρόφοι του Δήμου Αγράφων επιθυμούν να ενημερωθούν για την σύσταση ομάδας κτηνοτρόφων και την παραγωγή τυροκομικών προϊόντων με ονομασία προέλευσης (ΠΟΠ).

Η επίσκεψη στο Λιβάδι Ελασσόνας, γίνεται μετά την επιτυχημένη Εσπερίδα στη Βαλαώρα και την τηλεδιάσκεψη που έγινε από το Ραπτόπουλο, με τεχνοκράτες του κτηνοτροφικού κλάδου. Οι επισκέψεις πεδίου έχουν σαν στόχο την ενημέρωση των κτηνοτρόφων σε θέματα σύγχρονης συλλογικής οργάνωσης των εκμεταλλεύσεων όπως επίσης και στην εφαρμογή της νέας τεχνολογίας.

Ο Δήμος Αγράφων συνδράμει στο μέγιστο βαθμό σε αυτή την προσπάθεια και παράλληλα ενισχύει πρωτοβουλίες οι οποίες έχουν σχέση με την ανάπτυξη  και την προβολή της περιοχής.

Πληροφορίες:

  1. Αντιδήμαρχος Τοπικής Οικονομικής Ανάπτυξης, Αθανασίου Γεώργιος: 6978088974.
  2. Αντιδήμαρχος Δημοτικής Ενότητας Απεραντίων, υπεύθυνος για το συντονισμό της δημιουργίας ομάδων παραγωγών, Νταβαρίνος Σεραφείμ: 6972005160.
  3. Δημοτικός Σύμβουλος, Μπράζιας Παναγιώτης: 6908295520.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

28 Μαρτίου 2024