Ο Γιώργος Κυριακίδης στον πάγκο της Στυλίδας

Μετά την συγκρότηση σε Σώμα του νέου Δ.Σ., η ομάδα της Στυλίδας ανακοίνωσε και τον νέο της προπονητή την Τρίτη 23 Ιουνίου. Πρόκειται για τον Γιώργο Κυριακίδη, ο οποίος έχει υπηρετήσει την ομάδα και στο παρελθόν. «Του ευχόμαστε να πάει την ομάδα ψηλά για το καλό του φθιωτικού Πρωταθλήματος και την άνοδο των Παιδικών τμημάτων […]

24 Ιουνίου 2020

του/της Newsroom

Μετά την συγκρότηση σε Σώμα του νέου Δ.Σ., η ομάδα της Στυλίδας ανακοίνωσε και τον νέο της προπονητή την Τρίτη 23 Ιουνίου.

Πρόκειται για τον Γιώργο Κυριακίδη, ο οποίος έχει υπηρετήσει την ομάδα και στο παρελθόν. «Του ευχόμαστε να πάει την ομάδα ψηλά για το καλό του φθιωτικού Πρωταθλήματος και την άνοδο των Παιδικών τμημάτων του ΑΟΣ με την συμμετοχή των παιδιών στην μεγάλη ομάδα», ανέφερε η σχετική ανακοίνωση.

Παράλληλα, η διοίκηση δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει «από καρδιάς» και τον μέχρι πρότινος τεχνικό της, Αντρέα Ανυφαντή, «για την σημαντική βοήθεια που προσέφερε στην μεγάλη ομάδα του λιμανιού», ευχόμενη ταυτόχρονα «καλή δύναμη και καλή επιτυχία σε ότι κάνει για το καλό του φθιωτικού ποδοσφαίρου».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

27 Μαρτίου 2024