Ο Π. Ποδάρας στηρίζει Στ. Καρβελά

Συνάντηση είχαν πρόσφατα ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Εύβοιας, Πέτρος Ποδάρας, με τον , που έχει εκφράσει την επιθυμία να είναι υποψήφιος στις εκλογές του προσεχούς Οκτωβρίου για την νέα διοίκηση του κομματικού οργάνου. Αντικείμενο της συζήτησης ήταν οι εσωκομματικές εκλογές και η στήριξη της υποψηφιότητας του Στέλιου. Απ’ όσο είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε έχει […]

27 Ιουνίου 2020

του/της Ανδρέας Κούκουρας

Συνάντηση είχαν πρόσφατα ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Εύβοιας, Πέτρος Ποδάρας, με τον , που έχει εκφράσει την επιθυμία να είναι υποψήφιος στις εκλογές του προσεχούς Οκτωβρίου για την νέα διοίκηση του κομματικού οργάνου. Αντικείμενο της συζήτησης ήταν οι εσωκομματικές εκλογές και η στήριξη της υποψηφιότητας του Στέλιου. Απ’ όσο είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε έχει επέλθει συμφωνία μεταξύ των δύο, αν και ο δρόμος μέχρι τις εκλογές είναι μακρύς.

Η συνάντηση έγινε σε γνωστό στέκι πίσω από το κτίριο της Π.Ε. Εύβοιας και χωρίς να υπάρχει ίχνος αποφυγής αδιάκριτων βλεμμάτων. Άλλωστε μας το επιβεβαίωσαν άνθρωποι που τους είδαν. Να σημειωθεί ότι μετά την συνάντηση κυκλοφόρησαν φήμες για γενναιόδωρη χορηγία του Στ. Καρβελά προς την ΝΟΔΕ, με χρήματα τα οποία κάλυψαν μέρος των εξόδων της.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

28 Μαρτίου 2024