Επίσκεψη Χειμάρα στον ΕΛΓΑ Λαμίας

Με τον Προϊστάμενο και υπηρεσιακούς παράγοντες του Υποκαταστήματος ΕΛΓΑ στη Λαμία, συναντήθηκε τη Δευτέρα 29 Ιουνίου ο Βουλευτής Φθιώτιδας της ΝΔ, Θέμης Χειμάρας. Όπως ο ίδιος ο Βουλευτής ανέφερε: «Μια επίσκεψη στον Προϊστάμενο κ. Λιάλιο και τις υπηρεσίες του ΕΛΓΑ Λαμίας, είναι πάντοτε εποικοδομητική. Είναι εκείνα τα στελέχη, που διαθέτουν την πλέον καθαρή γνώση της […]

30 Ιουνίου 2020

του/της Newsroom

Με τον Προϊστάμενο και υπηρεσιακούς παράγοντες του Υποκαταστήματος ΕΛΓΑ στη Λαμία, συναντήθηκε τη Δευτέρα 29 Ιουνίου ο Βουλευτής Φθιώτιδας της ΝΔ, Θέμης Χειμάρας.

Όπως ο ίδιος ο Βουλευτής ανέφερε: «Μια επίσκεψη στον Προϊστάμενο κ. Λιάλιο και τις υπηρεσίες του ΕΛΓΑ Λαμίας, είναι πάντοτε εποικοδομητική. Είναι εκείνα τα στελέχη, που διαθέτουν την πλέον καθαρή γνώση της πραγματικής εικόνας, του Αγροτικού πεδίου.

Από την πρώτη στιγμή, έχουν ενεργοποιήσει τις διαδικασίες ελέγχου (ευτυχώς όχι, δεν το έκαναν “κατόπιν ενεργειών μου”), προκειμένου να επισπευστεί η αποζημίωση των παραγωγών στις περιοχές Μακρυρράχης Δομοκού και Μώλου, οι οποίοι υπέστησαν μεγάλες καταστροφές από την πρόσφατη χαλαζόπτωση.

Η αναπροσαρμογή των ασφαλιστικών εισφορών, ο εξορθολογισμός των αποζημιώσεων, ώστε να ανταποκρίνονται στις πραγματικές ανάγκες της αγοράς, η στήριξη των εργαζομένων στο δύσκολο έργο που επιτελούν, αποτελούν τις άμεσες προτεραιότητες της πολιτικής ηγεσίας.

Αναμφίβολα, ο ΕΛΓΑ πρέπει να αλλάξει, να αναδιαρθρωθεί, να εκσυγχρονιστεί. Να ανταποκριθεί με μεγαλύτερη επάρκεια στις ανάγκες στήριξης των Αγροτών μας. Γι’ αυτό ακριβώς εργαζόμαστε».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

17 Απριλίου 2024