Αλλαγή σκυτάλης για την ομάδα της Στυλίδας

Αλλαγή σκυτάλης για την ομάδα της Στυλίδας και επίσημα από την Τετάρτη 17 Ιουνίου το απόγευμα, όταν και διεξήχθησαν οι εκλογές για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου, στο κτήριο του ΟΣΚ στο πάρκο της πόλης. Το νέο ΔΣ αποτελείται από τους: Πρόεδρος: Γιώργος Κυριακίδης Αντιπρόεδρος: Νίκος Τσάκαλος Γενικός Αρχηγός: Δημήτρης Καρκαλής Γραμματέας: Χαράλαμπος Μαραμής Ταμίας: […]

18 Ιουνίου 2020

του/της Newsroom

Αλλαγή σκυτάλης για την ομάδα της Στυλίδας και επίσημα από την Τετάρτη 17 Ιουνίου το απόγευμα, όταν και διεξήχθησαν οι εκλογές για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου, στο κτήριο του ΟΣΚ στο πάρκο της πόλης.

Το νέο ΔΣ αποτελείται από τους:

Πρόεδρος: Γιώργος Κυριακίδης

Αντιπρόεδρος: Νίκος Τσάκαλος

Γενικός Αρχηγός: Δημήτρης Καρκαλής

Γραμματέας: Χαράλαμπος Μαραμής

Ταμίας: Παναγιώτα Οικονόμου

Έφορος Αγωνιστικού: Μάκης Κουϊουμτζής

Μέλος: Ανδρέας Βούλγαρης

Αναπληρωματικά Μέλη: Γιώργος Μπατζαρακίδης, Βαγγέλης Γκουντόπουλος.

Όπως ανέφερε σχετικά ο Εντεταλμένος Σύμβουλος Αθλητισμού και Νέας Γενιάς του Δήμου Στυλίδας, Χρήστος Αλεξίου, ο οποίος έχει φορέσει και τη φανέλα της ομάδας στο παρελθόν: «Αισιοδοξία, όρεξη και ομαδικότητα είναι τα τρία στοιχεία που χαρακτηρίζουν το νέο ΔΣ του ΑΟ Στυλίδας. Το 9μελες συμβούλιο αποτελείται από φιλάθλους, παλαίμαχους ποδοσφαιριστές και από Στυλιδιώτες συνδημότες μας που αγαπάνε το ποδόσφαιρο και τον ΑοΣ. Η στήριξη μου είναι δεδομένη και θα είμαι πάντα δίπλα στο συμβούλιο και στην ομάδα. Σιδεροκέφαλοι εύχομαι και καλή επιτυχία στα νέα τους καθήκοντα».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

27 Μαρτίου 2024