Αναστατωμένοι οι κάτοικοι της Αταλάντης, με το νέο κρούσμα κορωναϊού που έσπασε την καραντίνα

Σύμφωνα με βάσιμες πληροφορίες, σχετικά με τον 28χρονο που βρέθηκε θετικός στον ιό, μαζί και η οικογένειά του, κάτοικοι της περιοχής αναφέρουν πώς έχει σπείρει το φόβο, σε όλη τη τοπική κοινωνία της Αταλάντης Φθιώτιδας. Το ιστορικό του περιστατικού, έχει ως εξής, ο 28χρονος με καταγωγή από τη Λαμία αλλά με τόπο διαμονής την Αταλάντη […]

9 Ιουνίου 2020

του/της Newsroom

Σύμφωνα με βάσιμες πληροφορίες, σχετικά με τον 28χρονο που βρέθηκε θετικός στον ιό, μαζί και η οικογένειά του, κάτοικοι της περιοχής αναφέρουν πώς έχει σπείρει το φόβο, σε όλη τη τοπική κοινωνία της Αταλάντης Φθιώτιδας.

Το ιστορικό του περιστατικού, έχει ως εξής, ο 28χρονος με καταγωγή από τη Λαμία αλλά με τόπο διαμονής την Αταλάντη Φθιώτιδας, είχε ταξιδέψει πρόσφατα στο εξωτερικό και καθώς επέστρεψε στον τόπο καταγωγής του, έκανε το τεστ όπως ορίζει ο νόμος, αλλά βγήκε αρνητικό. Παρόλα αυτά, θα έπρεπε να είχε παραμείνει σε καραντίνα 14 ημερών, με στόχο τα ακριβή αποτελέσματα. Με βάση τα λεγόμενά του, η οικογένειά του, έμεινε σε καραντίνα, αντίθετα με τον ίδιο που όπως χαρακτηριστικά είπε, “αλώνισε όλη την Ατάλαντη”, μιας και αυτό το τριήμερο ήταν του Αγίου Πνεύματος και ταυτόχρονα, είχαν «opening» όλα τα νυχτερινά μαγαζιά, έπειτα από την άρση των μέτρων.

Ωστόσο, τίποτα δεν κράτησε το νεαρό στην καραντίνα και σήμερα, ο 28χρονος και η γιαγιά του νοσηλεύονται σε θάλαμο αρνητικής πίεσης, στο νοσοκομείο της Λάρισας και η μητέρα του με τον παππού του, σε μονάδα εντατικής θεραπείας. στo νοσοκομείο Λαμίας.

Οι κάτοικοι, έπειτα από δηλώσεις τους στα ΣΤΕΡΕΑ ΝΕΑ, δείχνουν αρκετά φοβισμένοι και οι εξελίξεις σε σχέση με τα νέα κρούσματα και την επαφή του 28χρονου, με πολλούς κατοίκους της περιοχής, είναι πολύ πιθανό, να μην γλιτώσουν την «τοπική καραντίνα».

Επίσης, πληροφορίες από γνωστό εργοστάσιο της Αταλάντης, αναφέρουν ότι σήμερα 9/6, τις πρώτες πρωινές ώρες, πολλοί εργάτες μεταφέρθηκαν στο Κέντρο Υγείας Αταλάντης, για να κάνουν τα τεστ, σε περίπτωση που βγουν θετικά, η επόμενη κίνηση είναι να κλείσει το εργοστάσιο και να απολυμανθεί. Όλοι κάνουν λόγο για αμέλεια του νεαρού, μιας και δεν άφησε κανένα μέρος, της περιοχής, το οποίο, δεν επισκέφθηκε.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

28 Μαρτίου 2024