Δωρεάν σπίτια για τους ευάλωτους πληθυσμούς από την Τράπεζα Πειραιώς

H Tράπεζα Πειραιώς, στο πλαίσιο των πρωτοβουλιών που λαμβάνει στην μάχη ενάντια στον κορωνοϊό, αποφάσισε να προσφέρει σπίτια για την διαμονή καρκινοπαθών, στους συγγενείς τους αλλά και στους συνοδούς τους, θέλοντας να προστατεύσουν τους πιο ευάλωτους πληθυσμούς. Η απόφαση της Τράπεζας Πειραιώς είναι το αποτέλεσμα συνεργασίας μεταξύ της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καρκίνου και του Υπουργείου Υγείας. […]

4 Ιουνίου 2020

του/της Newsroom

H Tράπεζα Πειραιώς, στο πλαίσιο των πρωτοβουλιών που λαμβάνει στην μάχη ενάντια στον κορωνοϊό, αποφάσισε να προσφέρει σπίτια για την διαμονή καρκινοπαθών, στους συγγενείς τους αλλά και στους συνοδούς τους, θέλοντας να προστατεύσουν τους πιο ευάλωτους πληθυσμούς.

Η απόφαση της Τράπεζας Πειραιώς είναι το αποτέλεσμα συνεργασίας μεταξύ της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καρκίνου και του Υπουργείου Υγείας. Συγκεκριμένα, η πρωτοβουλία της Τράπεζας Πειραιώς διαθέτει δωρεάν 26 εξοπλισμένα και λειτουργικά σπίτια στην Αττική, στη Θεσσαλονίκη και στην Πάτρα. Η οργανωμένη αυτή κίνηση των προαναφερθέντων παραγώντων έχει στόχο την διευκόλυνση των συγγενών και των συνοδών των καρκινοπαθών αλλά και της προστασίας των καρκινοπαθών από την απειλή του κορωνοϊού. Η δωρεάν διάθεση των σπιτιών θα διαρκέσει μέχρι το τέλος του χρόνου, ενώ όλοι οι λογαριασμοί θα καλυφθούν από την τράπεζα.

Ο Ανώτερος Γενικός Διευθυντής, Επικεφαλής του Group Real Estate του Ομίλου της Τράπεζας Πειραιώς και Διευθύνων Σύμβουλος της Πειραιώς Real Estate, κ. Γεώργιος Κορμάς, δήλωσε: “Σε τόσο μεγάλες κρίσεις οφείλουμε να σκεφτόμαστε αυτούς που έχουν περισσότερο ανάγκη. Μπορεί σήμερα να έχουμε κερδίσει την πρώτη μάχη, ωστόσο ο πόλεμος με τον κορωνοϊό συνεχίζεται. Για πολλούς συμπολίτες μας, οι οποίοι δίνουν τη μάχη με τον καρκίνο, η νέα πραγματικότητα δημιουργεί ακόμη μεγαλύτερα εμπόδια και κινδύνους. Η Τράπεζα Πειραιώς, θέλοντας να στηρίξει στην πράξη τον αγώνα τους, τους παρέχει φιλοξενία για μια ασφαλή και άνετη διαμονή για όσο διάστημα χρειάζεται να βρίσκονται μακριά από τα σπίτια τους”.

Πηγή: capital.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

17 Μαΐου 2024