Εθελοντική δράση Καθαρισμού Παραλίας από την ΟΝΝΕΔ Ευβοίας

Με ανάρτηση της η ΟΝΝΕΔ Ευβοίας ενημέρωσε για την εθελοντική δράση της στον Καθαρισμό Παραλίας, στα πλαίσια της πρωτοβουλίας “Εβδομάδα Περιβάλλοντος, 01-05 Ιουνίου”. Ακολουθεί η σχετική ανάρτηση. Στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας “Εβδομάδα Περιβάλλοντος, 01-05 Ιουνίου” της ΟΝΝΕΔ πανελλαδικά, πραγματοποιήθηκε από τα μέλη μας εθελοντική δράση Καθαρισμού Παραλίας, στην τοποθεσία Μπουρνώντας, της Δημοτικής Ενότητας Ανθηδόνας του […]

3 Ιουνίου 2020

του/της Newsroom

Με ανάρτηση της η ΟΝΝΕΔ Ευβοίας ενημέρωσε για την εθελοντική δράση της στον Καθαρισμό Παραλίας, στα πλαίσια της πρωτοβουλίας “Εβδομάδα Περιβάλλοντος, 01-05 Ιουνίου”. Ακολουθεί η σχετική ανάρτηση.

Στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας “Εβδομάδα Περιβάλλοντος, 01-05 Ιουνίου” της ΟΝΝΕΔ πανελλαδικά, πραγματοποιήθηκε από τα μέλη μας εθελοντική δράση Καθαρισμού Παραλίας, στην τοποθεσία Μπουρνώντας, της Δημοτικής Ενότητας Ανθηδόνας του Δήμου Χαλκιδέων.

Η δράση αυτή έλαβε χώρα με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος στις 5 Ιουνίου, η οποία αποτελεί και την κύρια εκδήλωση του ΟΗΕ από το 1972 για την ενημέρωση του παγκόσμιου κοινού σχετικά με περιβαλλοντικά προβλήματα.

Θα πρέπει να επισημανθεί πως η εύρεση τοποθεσίας καθαρισμού αποτέλεσε μία δύσκολη επιλογή, καθώς στην πλειονότητά τους οι παραλίες του Δήμου Χαλκιδέων βρίσκονται σε άριστη κατάσταση και οφείλουμε να συγχαρούμε τη Δημοτική Αρχή.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

28 Μαρτίου 2024