Έχασε την μάχη με τον καρκίνο ο Γιάννης Σ. Χόντος συνιδρυτής των Hondos Center

Έχασε την μάχη με τον καρκίνο ο Γιάννης Σ. Χόντος, σε ηλικία 67 ετών, ένας από τους συνιδρυτές των καταστημάτων Hondos Center.  Όπως μεταδίδει το evrytanika.gr, ο κ. Χόντος ταλαιπωρούνταν τα τελευταία δύο χρόνια από την θανατηφόρα νόσο, από την οποία είχε χάσει και την σύζυγο του πριν λίγα χρόνια. Ο θανών είχε καταγωγή από τα […]

12 Ιουνίου 2020

του/της Newsroom

Έχασε την μάχη με τον καρκίνο ο Γιάννης Σ. Χόντος, σε ηλικία 67 ετών, ένας από τους συνιδρυτές των καταστημάτων Hondos Center.  Όπως μεταδίδει το evrytanika.gr, ο κ. Χόντος ταλαιπωρούνταν τα τελευταία δύο χρόνια από την θανατηφόρα νόσο, από την οποία είχε χάσει και την σύζυγο του πριν λίγα χρόνια. Ο θανών είχε καταγωγή από τα Άγραφα Ευρυτανίας όπου και θα γίνει η κηδεία του, σήμερα Παρασκευή, 12 Ιουνίου στις 3:00 το μεσημέρι στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου.  

Γόνος πολύτεκνης της πολύτεκνης οικογένειας του Σωτήρη Χόντου, ο Γιάννης Χόντος μαζί με τα αδέρφια του Πριν μισό περίπου αιώνα, τα παιδιά της πολύτεκνης οικογένειας του Σωτήρη Χόντου, φεύγουν από τις Μίκρες των Αγράφων (τα σημερινά Χοντέικα) με προορισμό την Αθήνα.

Φτάνοντας στην Αθήνα οι Νίκος, Γιώργος, Αργύρης, Γιάννης και Κώστας Χόντος, θα διαπιστώσουν γρήγορα ότι έχουν μια έμφυτη ικανότητα στις αγοραπωλησίες . Ξεκινούν ως πλασιέ καλλυντικών, τα οποία διαθέτουν στους υπάλληλους της Τράπεζας της Ελλάδος και στους αστυνομικούς της Ασφάλειας Αθηνών. Στην συνέχεια  αναλαμβάνουν τη λειτουργία ενός περιπτέρου επί της οδού Ομήρου. Εκεί ιδρύθηκε και για για πρώτη φορά η εταιρεία το 1967. Η επιχειρηματική κίνηση που ανέδειξε την εταιρεία σε αυτό που είναι σήμερα ήταν η απόφαση της επέκτασης μέσω franchise, γεγονός που κατέστησε την εταιρεία Hondos Center πρώτη επιλογή σε όλη τη χώρα

«Του κόσμου τα καλλυντικά, πάντα πιο φθηνά» ως σλόγκαν της εταιρείας είχε διαδοθεί παντού και μέσα από πολύ  σκληρή προσωπική δουλειά και αρκετή διάθεση προσωπικού χρόνου οι αφοί Χόντου ξεκινούν να δημιουργούν μια αλυσίδα καταστημάτων, τοποθετώντας τη εταιρεία στη θέση που βρίσκεται σήμερα.

Πηγή: evrytanika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

28 Μαρτίου 2024