Σε πλήρη λειτουργία οι λαϊκές αγορές από την Τετάρτη

Ένα ευχάριστο νέο για τον κλάδο των λαϊκών αγορών επιφύλασσε ο Βουλευτής Φθιώτιδας της ΝΔ, Θέμης Χειμάρας, ο οποίος με ανάρτησή του το βράδυ της Δευτέρας 15 Ιουνίου ανέφερε ότι αποκαθίσταται η πλήρης λειτουργία των λαϊκών αγορών από μεθαύριο, Τετάρτη 17 Ιουνίου. «Μετά από επικοινωνία που είχα με τον Γ.Γ. Εμπορίου & Προστασίας Καταναλωτή κ. […]

15 Ιουνίου 2020

του/της Newsroom

Ένα ευχάριστο νέο για τον κλάδο των λαϊκών αγορών επιφύλασσε ο Βουλευτής Φθιώτιδας της ΝΔ, Θέμης Χειμάρας, ο οποίος με ανάρτησή του το βράδυ της Δευτέρας 15 Ιουνίου ανέφερε ότι αποκαθίσταται η πλήρης λειτουργία των λαϊκών αγορών από μεθαύριο, Τετάρτη 17 Ιουνίου.

«Μετά από επικοινωνία που είχα με τον Γ.Γ. Εμπορίου & Προστασίας Καταναλωτή κ. Παναγιώτη Σταμπουλίδη, με ενημέρωσε πως άρονται τα έκτακτα περιοριστικά μέτρα, πάντα με προσοχή και τηρώντας όλους τους απαραίτητους κανόνες υγιεινής και προστασίας, καθώς και την απόσταση των 3 μέτρων ανάμεσα στους πάγκους.

Επιτέλους, οι έμποροι και οι παραγωγοί των λαϊκών αγορών, οι οποίοι επλήγησαν παρά πολύ από τις συνέπειες της υγειονομικής κρίσης, επιστρέφουν στις κανονικές συνθήκες εργασίας», ανέφερε ο κ. Χειμάρας.

https://www.facebook.com/themischeimaras/posts/2751674581605219

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ