Στην Αμοργό τα γυρίσματα της ταινίας “ Tochter”

Παγκόσμια προβολή προσδοκά να διασφαλίσει στην Αμοργό η ταινία “ Tochter” (Κόρες), τα γυρίσματα της οποίας αναμένεται να αρχίσουν στις 20 Ιουνίου στο κυκλαδίτικο νησί και θα διαρκέσουν έως το πρώτο δεκαήμερο του Ιουλίου. Πρόκειται για μία ελληνο-γερμανο-ιταλική παραγωγή της εταιρείας “ Heretic”, με παραγωγούς τους Γεώργιο Καρναβά και Κωνσταντίνο Κοντοβράκη, σε σκηνοθεσία Nana Neul […]

1 Ιουνίου 2020

του/της Newsroom

Παγκόσμια προβολή προσδοκά να διασφαλίσει στην Αμοργό η ταινία “ Tochter” (Κόρες), τα γυρίσματα της οποίας αναμένεται να αρχίσουν στις 20 Ιουνίου στο κυκλαδίτικο νησί και θα διαρκέσουν έως το πρώτο δεκαήμερο του Ιουλίου.

Πρόκειται για μία ελληνο-γερμανο-ιταλική παραγωγή της εταιρείας “ Heretic”, με παραγωγούς τους Γεώργιο Καρναβά και Κωνσταντίνο Κοντοβράκη, σε σκηνοθεσία Nana Neul και σε συνεργασία με τη γερμανική εταιρεία παραγωγής “ Heimatfilm” και την ιταλική “ Simila”.

Η σχετική άδεια δόθηκε με ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου και, όπως σημείωσε ο δήμαρχος Λευτέρης Καραϊσκος, «μια τέτοια διεθνής παραγωγή αναμένεται να έχει τεράστιο όφελος για την προβολή του νησιού».

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

28 Μαρτίου 2024