Στη Λαμία βρέθηκε ο Πρόεδρος της ΚΕΔΕ

Τη Λαμία επισκέφθηκε τη Δευτέρα 1 Ιουνίου ο Πρόεδρος της ΚΕΔΕ κι Δήμαρχος Τρικκαίων, Δημήτρης Παπαστεργίου, με αφορμή την επανέναρξη των μαθημάτων στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση. Ο κ. Παπαστεργίου, συνοδευόμενος από τον Δήμαρχο Λαμιέων, Θύμιο Καραΐσκο, παρέδωσε προστατευτικές μάσκες στο Ειδικό Δημοτικό Σχολείο της πόλης, θυμίζοντας πως η τοπική αυτοδιοίκηση πρώτου βαθμού όλο αυτό το χρονικό […]

1 Ιουνίου 2020

του/της Newsroom

Τη Λαμία επισκέφθηκε τη Δευτέρα 1 Ιουνίου ο Πρόεδρος της ΚΕΔΕ κι Δήμαρχος Τρικκαίων, Δημήτρης Παπαστεργίου, με αφορμή την επανέναρξη των μαθημάτων στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση.

Ο κ. Παπαστεργίου, συνοδευόμενος από τον Δήμαρχο Λαμιέων, Θύμιο Καραΐσκο, παρέδωσε προστατευτικές μάσκες στο Ειδικό Δημοτικό Σχολείο της πόλης, θυμίζοντας πως η τοπική αυτοδιοίκηση πρώτου βαθμού όλο αυτό το χρονικό διάστημα της υγειονομικής κρίσης, δεν περιχαρακώθηκε σε αρμοδιότητες, αλλά με πρωτοβουλίες και δράσεις, συνέβαλε αποφασιστικά έτσι ώστε η υγειονομική αυτή κρίση να μην εξελιχθεί σε κοινωνική.

«Στο πλαίσιο αυτό εντάχθηκε και η σημερινή κίνηση, την πρώτη ημέρα επανόδου της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης στην κανονικότητα, με σκοπό να δημιουργήσουμε κλίμα ασφάλειας για τους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς», ανέφερε σχετικά ο κ. Καραΐσκος.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

22 Μαρτίου 2024