Συνάντηση Δημάρχου Λεβαδέων με μέλη του Δ.Σ. του Ελληνικού Χιονοδρομικού Ορειβατικού Συλλόγου Λιβαδειάς

Ο Δήμαρχος Λεβαδέων κ. Ιωάννης Δ. Ταγκαλέγκας συναντήθηκε στο γραφείο του με τον Πρόεδρο του Ελληνικού Χιονοδρομικού Ορειβατικού Συλλόγου Λιβαδειάς (ΕΧΟΣΛ) κ. Ιωάννη Θεοδώρου και τον Έφορο Αναρρίχησης κ. Διονύση Τσώκο, ενώ στη συνάντηση παρευρέθησαν ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού, Αθλητισμού και Τουριστικής Ανάπτυξης κ. Μάριος Σάκκος, καθώς και ο Προϊστάμενος του Αυτοτελούς Τμήματος Πολιτισμού, Αθλητισμού και […]

15 Ιουνίου 2020

του/της Newsroom

Ο Δήμαρχος Λεβαδέων κ. Ιωάννης Δ. Ταγκαλέγκας συναντήθηκε στο γραφείο του με τον Πρόεδρο του Ελληνικού Χιονοδρομικού Ορειβατικού Συλλόγου Λιβαδειάς (ΕΧΟΣΛ) κ. Ιωάννη Θεοδώρου και τον Έφορο Αναρρίχησης κ. Διονύση Τσώκο, ενώ στη συνάντηση παρευρέθησαν ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού, Αθλητισμού και Τουριστικής Ανάπτυξης κ. Μάριος Σάκκος, καθώς και ο Προϊστάμενος του Αυτοτελούς Τμήματος Πολιτισμού, Αθλητισμού και Τουρισμού κ. Ανδρέας Σταματάκης.

Τα μέλη του ΕΧΟΣΛ ενημέρωσαν το Δήμαρχο Λεβαδέων για την πολύχρονη και επιτυχημένη δράση του Συλλόγου, καθώς μέλη του συμπεριλαμβάνονται στους κορυφαίους Έλληνες αναρριχητές με σημαντικές διακρίσεις σε διαβαλκανικά και παγκόσμια πρωταθλήματα και ζήτησαν την αρωγή του Δήμου για την αδειοδότηση του αναρριχητικού πάρκου της Κρύας.

Ο Δήμαρχος Λεβαδέων ευχαρίστησε τα μέλη του Συλλόγου για τη σημαντική τους προσφορά στον αναρριχητικό αθλητισμό και τόνισε ότι ο Δήμος θα προσφέρει κάθε βοήθεια για να αποκτήσει άδεια λειτουργίας το αναρριχητικό πάρκο, ώστε η χρήση του να γίνεται με κάθε ασφάλεια, ενώ θα συμβάλλει καθοριστικά στο να καταστεί η πόλη της Λιβαδειάς αναρριχητικός προορισμός τόσο για τους Έλληνες όσο και για ξένους αναρριχητές.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

29 Μαρτίου 2024