Νέες συνεργασίες της COCO-MAT με ξενοδοχεία του εξωτερικού

Δελτίο Τύπου απέστειλε η COCO-MAT για τις νέες και πολλά υποσχόμενες συνεργασίες χτίζει εταιρεία με ξενοδοχεία του εξωτερικού Η εξάπλωση των ποιοτικών προιόντων ύπνου της COCO-MAT δεν σταματάει μόνο στα ξενοδοχεία της Ελλάδας. Έχοντας εξοπλίσει πάνω από 5.000 αλυσίδες ξενοδοχείων, boutique hotels και πολυτελείς βίλλες ανά την Ελλάδα, η φήμη του σωστού και εγγυημένου ύπνου εξαπλώνεται και στα ξενοδοχεία του […]

1 Ιουλίου 2020

του/της Newsroom

Δελτίο Τύπου απέστειλε η COCO-MAT για τις νέες και πολλά υποσχόμενες συνεργασίες χτίζει εταιρεία με ξενοδοχεία του εξωτερικού Η εξάπλωση των ποιοτικών προιόντων ύπνου της COCO-MAT δεν σταματάει μόνο στα ξενοδοχεία της Ελλάδας.

Έχοντας εξοπλίσει πάνω από 5.000 αλυσίδες ξενοδοχείων, boutique hotels και πολυτελείς βίλλες ανά την Ελλάδα, η φήμη του σωστού και εγγυημένου ύπνου εξαπλώνεται και στα ξενοδοχεία του εξωτερικού.

Μεγάλες αλυσίδες ξενοδοχείων όπως τα: Equinox, Okko Hotels,  Hidden Hotel, Aman Resorts & Hotels κα., έχουν εμπιστευθεί το brand COCO-MAT και συμβάλλουν στην ραγδαία εξέλιξη της προβολής του. Χιλιάδες επισκέπτες από όλο τον κόσμο έχουν ζήσει την εμπειρία ύπνου COCO-MAT, δίνοντας έμμεσα το μύνημα για μεγαλύτερες και περισσότερες επιχειρηματικές δραστηριότητες.

Δείτε κάποιες από τις πιο σημαντικές συνεργασίες της COCO-MAT στον κλάδο του τουρισμού στο εξωτερικό:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

28 Μαρτίου 2024