Συνεχίζει με Λέντα – Αποστολόπουλο ο Ολυμπιακός Λαμίας

Το τεχνικό δίδυμο Σπύρος Λέντας – Δημήτρης Αποστολόπουλος θα βρίσκεται και την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο στην τεχνική ηγεσία του Ολυμπιακού Λαμίας. Η λαμιώτικη ομάδα ανακοίνωσε παράλληλα ότι συμφώνησαν με τη διοίκηση και παραμένουν στην ομάδα οι ποδοσφαιριστές Γιάννης Μάγιος, Δημήτρης Λέντας, Βασίλης Ευαγγελόπουλος, Δημήτρης Καμίδης, Γιάννης Στρατομπέρδα, Αλέκος Σαϊτης, Γιώργος Κάντζαρης και Στέλιος Φλώρος. «Συνεχίζονται […]

2 Ιουλίου 2020

του/της Newsroom

Το τεχνικό δίδυμο Σπύρος Λέντας – Δημήτρης Αποστολόπουλος θα βρίσκεται και την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο στην τεχνική ηγεσία του Ολυμπιακού Λαμίας.

Η λαμιώτικη ομάδα ανακοίνωσε παράλληλα ότι συμφώνησαν με τη διοίκηση και παραμένουν στην ομάδα οι ποδοσφαιριστές Γιάννης Μάγιος, Δημήτρης Λέντας, Βασίλης Ευαγγελόπουλος, Δημήτρης Καμίδης, Γιάννης Στρατομπέρδα, Αλέκος Σαϊτης, Γιώργος Κάντζαρης και Στέλιος Φλώρος.

«Συνεχίζονται οι συζητήσεις με ποδοσφαιριστές από το περσινό ρόστερ για ανανέωση συνεργασίας καθώς και με άλλους ποδοσφαιριστές για την μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας μας», επισημαίνεται ακόμη στην ανακοίνωση.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

27 Μαρτίου 2024