Γ. Πούλου: “Ας αναλάβει η Κυβέρνηση τις ευθύνες της.”

Την εκδήλωση της Αλιάρτου που μονοπωλεί την τρέχουσα επικαιρότητα “έθεσε επί τάπητος” η βουλευτής ν.Βοιωτίας, Γιώτα Πούλου σε σχετική της ανακοίνωση. “Η επιστροφή στην κανονικότητα χωρίς σχεδιασμό και έλεγχο μπορεί να καταστρέψει την προηγούμενη μεγάλη προσπάθεια όλων μας”, δήλωσε χαρακτηριστικά, ενώ σημείωσε πως “τίθεται επιτακτικά ξανά το θέμα του σχεδιασμού και της ενημέρωσης. Η επιβολή […]

6 Ιουλίου 2020

του/της Ανδρέας Κούκουρας

Την εκδήλωση της Αλιάρτου που μονοπωλεί την τρέχουσα επικαιρότητα “έθεσε επί τάπητος” η βουλευτής ν.Βοιωτίας, Γιώτα Πούλου σε σχετική της ανακοίνωση.

“Η επιστροφή στην κανονικότητα χωρίς σχεδιασμό και έλεγχο μπορεί να καταστρέψει την προηγούμενη μεγάλη προσπάθεια όλων μας”, δήλωσε χαρακτηριστικά, ενώ σημείωσε πως “τίθεται επιτακτικά ξανά το θέμα του σχεδιασμού και της ενημέρωσης. Η επιβολή προστίμων δεν είναι λύση, γιατί το ‘κακό’ έχει ήδη γίνει…, άρα σε τι ωφελεί; Στον τιμωρητικό παραδειγματισμό; Έχει ευθύνες η Πολιτεία και οι κατά τόπον μηχανισμοί της γιατί δεν επικεντρώνονται στην πρόληψη και την ενημέρωση.

Ο κύριος Πέτσας δήλωσε ότι θα γίνουν τα πανηγύρια μας κανονικά. Αλλά τα πανηγύρια στην περιφέρεια αυτή τη μορφή έχουν. Οι άνθρωποι θέλουν να ξεσκάσουν μετά από τους δύσκολους μήνες του εγκλεισμού και δεν είναι εύκολο να συγκρατηθούν, ιδιαίτερα μετά τη χαλάρωση που επιφέρει η κατανάλωση αλκοόλ. Στην Αλίαρτο το κλιμάκιο ελέγχου τα βρήκε όλα καλά στην αρχή. Η κατάσταση φαίνεται ότι ξέφυγε και δεν έχω προσωπική εικόνα γιατί είχα αποχωρήσει νωρίς.

Ας αναλάβει η Κυβέρνηση τις ευθύνες της”.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

24 Απριλίου 2024