Δήμος Στυλίδας: «Τίποτα δεν καταργείται αλλά ομαδοποιείται»

Ανακοίνωση σχετικά με την τροποποίηση του Τεχνικού Προγράμματος εξέδωσε τη Δευτέρα 6 Ιουλίου ο Δήμος Στυλίδας, στην οποία εξηγεί τους λόγους για τους οποίους η Οικονομική Επιτροπή αποφάσισε την ομαδοποίηση αρκετών τεχνικών έργων. Η ανακοίνωση αναφέρει αναλυτικά: «Προκειμένου να ενημερωθούν οι δημότες σχετικά με την τροποποίηση του Τεχνικού Προγράμματος του Δήμου που αφορά έργα στα […]

7 Ιουλίου 2020

του/της Newsroom

Ανακοίνωση σχετικά με την τροποποίηση του Τεχνικού Προγράμματος εξέδωσε τη Δευτέρα 6 Ιουλίου ο Δήμος Στυλίδας, στην οποία εξηγεί τους λόγους για τους οποίους η Οικονομική Επιτροπή αποφάσισε την ομαδοποίηση αρκετών τεχνικών έργων.

Η ανακοίνωση αναφέρει αναλυτικά: «Προκειμένου να ενημερωθούν οι δημότες σχετικά με την τροποποίηση του Τεχνικού Προγράμματος του Δήμου που αφορά έργα στα χωριά και για να μην υπάρχει παραπληροφόρηση,

ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΡΓΕΙΤΑΙ ΑΛΛΑ ΟΜΑΔΟΠΟΙΕΙΤΑΙ.

Συγκεκριμένα η οικονομική επιτροπή την Παρασκευή 3/7/2020 αποφάσισε την ομαδοποίηση αρκετών τεχνικών έργων για δύο λόγους:

  1. Για την ταχύτερη εκτέλεση (μία μόνο μελέτη στην οποία θα αναφέρεται κάθε χωριό χωριστά).
  2. Για να επιτευχθεί μεγαλύτερη έκπτωση από τον ανάδοχο εργολάβο όλου του έργου, η οποία έκπτωση θα επιστρέψει στο εν λόγω χωριό υπό την μορφή άλλου έργου.

Η νέα Δημοτική αρχή προσπαθεί συνεχώς να ανταποκριθεί και να εκπληρώσει οποιαδήποτε απαίτηση των χωριών και των θεσμικών εκπροσώπων τους».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

29 Μαρτίου 2024