Στην Ομβριακή βρέθηκε την Κυριακή ο Στέλιος Πέτσας (φωτογραφίες)

0

Την ιδιαίτερη πατρίδα του, την Ομβριακή Δομοκού, επισκέφθηκε την Κυριακή 5 Ιουλίου ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος και Υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ, Στέλιος Πέτσας.

Ο κ. Πέτσας παραβρέθηκε με τον Δήμαρχο Δομοκού, Μπάμπη Λιόλιο, στην Αρχιερατική Θεία Λειτουργία στον Ι.Ν. Αγίου Γεωργίου της Κοινότητας, στην οποία ιερούργησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Φθιώτιδος, Συμεών.

Προ της απολύσεως, ο κ. Συμεών εγκαθίδρυσε τον νέο Εφημέριο του χωριού, π. Δημήτριο Νασόπουλο, ο οποίος στο εξής θα ποιμαίνει και θα διακονεί τους πιστούς της Ομβριακής.

Μετά την Λειτουργία ο Σεβασμιώτατος, ο Υπουργός και ο Δήμαρχος παρακάθισαν στην πλατεία του χωριού και είχαν μία ευχάριστη επικοινωνία με τους κατοίκους.

«Ιδιαίτερη τιμή για όλους μας η παρουσία του Κυβερνητικού Εκπροσώπου κ. Στέλιου Πέτσα, κατά την ενθρόνιση του πατέρα Δημητρίου Νασόπουλου στην Ενορία του Αγίου Γεωργίου Ομβριακής, από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη κ.κ. Συμεών.

Ευχαριστώντας τον απερχόμενο πατέρα Αλέξανδρο Κωστάκη, για όλα αυτά που προσέφερε στην περιοχή μας, ευχόμαστε στον π. Δημήτριο να λειτουργεί με Ενότητα και Αγάπη, συνεχίζοντας το έργο του προκατόχου του», σημείωσε σχετικά ο Δήμαρχος Δομοκού.

Φωτογραφίες: Δημήτρης Ανάγνου

Κοινοποίηση.

Αφήστε μια απάντηση