Ο Θέμης Χειμάρας για τη δράση του στον έναν χρόνο διακυβέρνησης Νέας Δημοκρατίας

Πριν από έναν χρόνο, μου δώσατε την εντολή να εργαστώ ακούραστα και δυναμικά για τον τόπο μας. Ζήτησα την εμπιστοσύνη σας, με την δέσμευση πως, όπως στην Περιφέρεια έτσι και στο Ελληνικό Κοινοβούλιο, θα συνεχίσω να γράφω τον απολογισμό της δράσης μου από την πρώτη ημέρα. Συγκρότησα μια ομάδα νέων και ορεξάτων συνεργατών και ξεκίνησα […]

8 Ιουλίου 2020

του/της Newsroom

Πριν από έναν χρόνο, μου δώσατε την εντολή να εργαστώ ακούραστα και δυναμικά για τον τόπο μας.

Ζήτησα την εμπιστοσύνη σας, με την δέσμευση πως, όπως στην Περιφέρεια έτσι και στο Ελληνικό Κοινοβούλιο, θα συνεχίσω να γράφω τον απολογισμό της δράσης μου από την πρώτη ημέρα.

Συγκρότησα μια ομάδα νέων και ορεξάτων συνεργατών και ξεκίνησα να εργάζομαι, με τον τρόπο που εγώ ξέρω. Αλήθεια, διεκδίκηση, τεκμηρίωση και πολλή δουλειά.

Καταφέραμε να ολοκληρώσουμε την δρομολόγηση του έργου επέκτασης Δικτύων Φυσικού Αερίου, θέσαμε το θέμα της αξιοποίησης των Ιαματικών πηγών στον ίδιο τον Πρωθυπουργό, υποβάλουμε συνεχώς προτάσεις στους αρμόδιους Υπουργούς, για την ένταξη έργων της Φθιώτιδας στο ΕΣΠΑ και τα Ευρωπαϊκά Ταμεία.

Με 25 ομιλίες στην Βουλή των Ελλήνων, προτάσσουμε διαρκώς την ανάγκη μείωσης των φορολογικών και ασφαλιστικών βαρών, για τους επαγγελματίες, τις μικρές επιχειρήσεις και τους εργαζόμενους.

Μέσα από 18 ερωτήσεις και αναφορές, ασκούμε δυναμικά Κοινοβουλευτικό Έλεγχο σε Υπουργούς της Κυβέρνησης.

Επικεντρώνουμε την δράση μας στον Αγρότη και τον Κτηνοτρόφο, τοποθετώντας την Φθιώτιδα στο τραπέζι των αποφάσεων.

Με σχέδιο και επιμονή, εργαζόμαστε συνεχώς για να ενισχύσουμε τη δημιουργία θέσεων εργασίας.

Η προσπάθεια να κάνουμε τη Φθιώτιδα ισχυρή, θα συνεχιστεί με μεγαλύτερη δυναμική!

Σας ευχαριστώ, μέσα από την καρδιά μου, για την εμπιστοσύνη!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

28 Μαρτίου 2024