Champions League: Ζευγάρια «φωτιά» ανέδειξε η κληρωτίδα

Έγιναν γνωστά το μεσημέρι της Παρασκευής (10/7) τα ζευγάρια για το πρωτόγνωρο Final-8 του Champions League με άκρως ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις. Η κληρωτίδα ανέδειξε σπουδαίες διασταυρώσεις στους «8» και τους «4», ενώ στον τελικό θα βρεθεί σίγουρα ένα αουτσάιντερ. Κι αυτό καθώς το «παρών» θα δώσει σίγουρα μία εκ των Αταλάντα, Λειψία, Ατλέτικο, Παρί θα είναι […]

10 Ιουλίου 2020

του/της Newsroom

Έγιναν γνωστά το μεσημέρι της Παρασκευής (10/7) τα ζευγάρια για το πρωτόγνωρο Final-8 του Champions League με άκρως ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις.

Η κληρωτίδα ανέδειξε σπουδαίες διασταυρώσεις στους «8» και τους «4», ενώ στον τελικό θα βρεθεί σίγουρα ένα αουτσάιντερ.

Κι αυτό καθώς το «παρών» θα δώσει σίγουρα μία εκ των Αταλάντα, Λειψία, Ατλέτικο, Παρί θα είναι στον τελικό της Λισαβόνας!

Εξάλλου, στις αναμετρήσεις που θα γίνουν τον Αύγουστο, Κριστιάνο Ρονάλντο ενδέχεται να τεθεί αντιμέτωπος της Ρεάλ Μαδρίτης. Παράλληλα στα ημιτελικά υπάρχει και και η πιθανότητα να τεθούν αντιμέτωπες η «βασίλισσα» με τη Μπαρτσελόνα.

Τα παιχνίδια της φάσης των «16» που απομένουν θα διεξαχθούν στις 7 και 8 Αυγούστου, ενώ η Λισαβόνα θα φιλοξενήσει το Final 8 από τις 12 του μηνός. Ο μεγάλος τελικός είναι προγραμματισμένος για τις 23Αυγούστου.

Champions League Final-8: Αναλυτικά τα αποτελέσματα της κλήρωσης

  1. Ρεάλ ή Μάντσεστερ Σίτι – Λιόν ή Γιουβέντους
  2. Λειψία – Ατλέτικο
  3. Νάπολι ή Μπαρτσελόνα – Τσέλσι ή Μπάγερν
  4. Αταλάντα – Παρί Σεν Ζερμέν

Η κλήρωση των ημιτελικών:

Νικητής 2 – Νικητής 4

Νικητής 1 – Νικητής 3

Οι ημερομηνίες των αγώνων

Προημιτελικά 12-15 Αυγούστου

Ημιτελικά 18-19 Αυγούστου

Τελικός 23 Αυγούστου

Πηγή: sportime.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

19 Απριλίου 2024