Συνεχίζονται οι διανομές υλικών αγαθών σε απόρους της Ευρυτανίας

Συνεχίζονται οι διανομές μέσω του Επιχειρησιακού Προγράμματος Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής για τους Απόρους (ΤΕΒΑ/FEAD). Η Περιφερειακή Ενότητα Ευρυτανίας παρέλαβε είδη καθαριότητας, νωπά προϊόντα και είδη παντοπωλείου και θα τα διαθέσει στους ωφελούμενους του Κοινωνικού Εισοδήματος Αλληλεγγύης. Η διανομή των προϊόντων για τους ωφελούμενους του Δήμου Καρπενησίου, θα γίνει την Πέμπτη 16 Ιουλίου 2020 […]

14 Ιουλίου 2020

του/της Newsroom

Συνεχίζονται οι διανομές μέσω του Επιχειρησιακού Προγράμματος Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής για τους Απόρους (ΤΕΒΑ/FEAD).

Η Περιφερειακή Ενότητα Ευρυτανίας παρέλαβε είδη καθαριότητας, νωπά προϊόντα και είδη παντοπωλείου και θα τα διαθέσει στους ωφελούμενους του Κοινωνικού Εισοδήματος Αλληλεγγύης.

Η διανομή των προϊόντων για τους ωφελούμενους του Δήμου Καρπενησίου, θα γίνει την Πέμπτη 16 Ιουλίου 2020 και ώρες 8:30 έως 14:00, στο χώρο της ΔΑΒΙΕ, (στην πρώην αποθήκη του Λερογιάννη).

Η διανομή των προϊόντων για τους ωφελούμενους του Δήμου Αγράφων, θα γίνει μέσω του Προγράμματος Βοήθεια στο Σπίτι, την Παρασκευή 17 Ιουλίου 2020.

Απαραίτητη η επίδειξη του αριθμού ταυτότητας και του ΑΜΚΑ. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στις Υπηρεσίες των Δήμων.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

27 Μαρτίου 2024