Διαδικτυακό σεμινάριο για ηλεκτρονικό εμπόριο από τον Σύνδεσμος Βιομηχανιών Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδος

Διαδικτυακό σεμινάριο διοργανώνει ο  Σύνδεσμος Βιομηχανιών Θεσσαλίας & Στερεάς Ελλάδος ΣΒΘΣΕ με θέμα: ” TΑ ΝΕΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΣΤΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΕΜΠΟΡΙΟ: ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΟΠΤΙΚΕΣ”, το οποίο θα πραγματοποιηθεί μέσω της πλατφόρμας ZOOM, την Τρίτη 21 Ιουλίου 2020, ώρα 16:30-21:00. Ο ρυθμός ανάπτυξης του ηλεκτρονικού εμπορίου στην Ελλάδα κατά τους τελευταίους μήνες έχει υπερδιπλασιαστεί και αυτό αναμένεται να αποτελέσει μια […]

16 Ιουλίου 2020

του/της Ανδρέας Κούκουρας

Διαδικτυακό σεμινάριο διοργανώνει ο  Σύνδεσμος Βιομηχανιών Θεσσαλίας & Στερεάς Ελλάδος ΣΒΘΣΕ με θέμα: ” TΑ ΝΕΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΣΤΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΕΜΠΟΡΙΟ: ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΟΠΤΙΚΕΣ”, το οποίο θα πραγματοποιηθεί μέσω της πλατφόρμας ZOOM, την Τρίτη 21 Ιουλίου 2020, ώρα 16:30-21:00.

Ο ρυθμός ανάπτυξης του ηλεκτρονικού εμπορίου στην Ελλάδα κατά τους τελευταίους μήνες έχει υπερδιπλασιαστεί και αυτό αναμένεται να αποτελέσει μια από τις λίγες ευκαιρίες ανάκαμψης της επιχειρηματικότητας και κατ’ επέκταση της οικονομίας.

Στο πλαίσιο αυτό, εξέχουσα σημασία για τις επιχειρήσεις, έχει ο τρόπος προβολής των προϊόντων, αλλά και η προσέλκυση και διατήρηση των πελατών, μέσω της σωστής και έγκαιρης διάγνωσης των αναγκών του καταναλωτή και της αγοράς.

Εξειδικευμένοι και εγνωσμένου κύρους εισηγητές, θα αναλύσουν τις δυνατότητες αξιοποίησης του Ηλεκτρονικού Εμπορίου και τις προοπτικές που ανοίγονται, μέσω αυτού, στο άμεσο μέλλον.
Το σεμινάριο απευθύνεται σε στελέχη επιχειρήσεων και επιχειρηματίες, που θέλουν να μείνουν συντονισμένοι με τον παλμό της νέας εποχής και να προσδώσουν τη μέγιστη αξία και αναγνωρισιμότητα στις επιχειρήσεις και τα προϊόντα τους.

Στην ιστοσελίδα του Συνδέσμου www.sbtse.gr, θα βρείτε τόσο την αναλυτική πρόσκληση, το χρονοπρόγραμμα, τους εισηγητές και το link για τη δήλωση συμμετοχής.

Κόστος Συμμετοχής: 40€ / άτομο

Προθεσμία έως Παρασκευή 17/7/2020

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

28 Μαρτίου 2024