Δήμος Λοκρών και “Όλοι μαζί μπορούμε”- Καθαρό και Φιλικό Περιβάλλον

Σήμερα, τις πρώτες πρωινές ώρες ο Δήμος Λοκρών με παρουσία Δημάρχου και Αντιδημάρχων σε συνεργασία με το «Όλοι μαζί μπορούμε», του ΣΚΑΙ και με την βοήθεια Συλλόγων και Εθελοντικών Οργανώσεων, πραγματοποίησαν συνάντηση με σκοπό τον καθαρισμό των παραλιών: Αρκίτσας, Σχοινιά Λιβανατών, Παλιομάγαζα Αταλάντης και Βλυχάδα Μαλεσινάς. «Όλοι μαζί μπορούμε», να διατηρήσουμε το περιβάλλον μας καθαρό! […]

18 Ιουλίου 2020

του/της Newsroom

Σήμερα, τις πρώτες πρωινές ώρες ο Δήμος Λοκρών με παρουσία Δημάρχου και Αντιδημάρχων σε συνεργασία με το «Όλοι μαζί μπορούμε», του ΣΚΑΙ και με την βοήθεια Συλλόγων και Εθελοντικών Οργανώσεων, πραγματοποίησαν συνάντηση με σκοπό τον καθαρισμό των παραλιών: Αρκίτσας, Σχοινιά Λιβανατών, Παλιομάγαζα Αταλάντης και Βλυχάδα Μαλεσινάς. «Όλοι μαζί μπορούμε», να διατηρήσουμε το περιβάλλον μας καθαρό!

Δήμαρχος Λοκρών, κ. Αθανάσιος Ζεκεντές:

«Σήμερα ο Δήμος  Λοκρών σε συνεργασία με το «Όλοι μαζί μπορούμε» του ΣΚΑΙ, πραγματοποιήσαμε εθελοντικές δράσεις καθαρισμού στις παραλίες του Δήμου Λοκρών. Πιο συγκεκριμένα στις παραλίες: Αρκίτσας, Σχοινιά Λιβανατών, Παλιομάγαζα Αταλάντης και στην Βλυχλάδα Μαλεσίνας, με τη συμμετοχή εθελοντών και ανθρώπων οι οποίοι έχουν διάθεση να βοηθήσουν και να προσφέρουν προκειμένου, να προστατέψουμε το περιβάλλον και προχωρήσαμε σε καθαρισμούς. Στην προσπάθεια αυτή, μας βοήθησαν, οι τοπικές κοινότητες και οι Σύλλογοι όλων των περιοχών αυτών που αναφέρθηκαν και στόχος μας είναι να ευαισθητοποιήσουμε τον κόσμο, προκειμένου να μπορέσει και αυτός να βοηθήσει το έργο μας, για να διατηρήσουμε τις παραλίες μας και τις ακτές του Δήμου μας, καθαρές. Είμαστε ένα δήμος που βρίσκεται μιάμιση ώρα από την Αθήνα… Θέλουμε να προσεγγίσουμε τουρισμό, θέλουμε να έχουμε περισσότερο κόσμο που θα μπορέσει να βρίσκεται στην περιοχή μας και αυτό το οποίο μας ενδιαφέρει είναι να μπορέσουμε τα επόμενα τα χρόνια να αναδείξουμε ακόμα περισσότερο την ακτογραμμή μας, η οποία είναι περίπου ογδόντα χλμ., ώστε να είναι ακόμα πιο καθαρές οι παραλίες και ακόμα περισσότεροι επισκέπτες».

Αντιδήμαρχος Μαλεσίνας, κ. Αντώνιος Καραμίντζιος:

«Η σημερινή ημέρα είναι ημέρα προσφοράς και εθελοντισμού! Θα πρέπει όλοι να συμβάλουμε έτσι ώστε οι παραλίες μας να παραμείνουν καθαρές. Ξεκινήσαμε από την παραλία Βλυχάδας Μαλεσίνας με τον Δήμο Λοκρών και το «Όλοι μαζί μπορούμε» του ΣΚΑΙ,με Εθελοντές και Συλλόγους  με σκοπό την καθαριότητα και τη διατήρησή των ακτογραμμών μας… Είμαστε έτοιμοι να υποδεχθούμε και φιλοξενήσουμε όσους επιθυμούν να έρθουν στην περιοχή μας και να τους προσφέρουμε ένα όμορφο και καθαρό περιβάλλον ».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

29 Μαρτίου 2024