Νέο δίκτυο οπτικών ινών για υψηλές ταχύτητες internet στη Λιβαδειά

Στη δημιουργία ενός νέου δικτύου οπτικών ινών που θα καλύπτει πάνω από 6.000 νοικοκυριά και επιχειρήσεις, προχωράει ο Όμιλος του ΟΤΕ, εξασφαλίζοντας  εγγυημένες υψηλές ταχύτητες πλοήγησης στο διαδίκτυο. Τα έργα βρίσκονται σε εξέλιξη και στο Δήμο Λεβαδέων, ο οποίος σε ανακοίνωση του, τονίζει τα εξής: «Αντιλαμβανόμενος τις αυξημένες ανάγκες των κατοίκων και των τοπικών επιχειρήσεων […]

20 Ιουλίου 2020

του/της Newsroom

Στη δημιουργία ενός νέου δικτύου οπτικών ινών που θα καλύπτει πάνω από 6.000 νοικοκυριά και επιχειρήσεις, προχωράει ο Όμιλος του ΟΤΕ, εξασφαλίζοντας  εγγυημένες υψηλές ταχύτητες πλοήγησης στο διαδίκτυο.

Τα έργα βρίσκονται σε εξέλιξη και στο Δήμο Λεβαδέων, ο οποίος σε ανακοίνωση του, τονίζει τα εξής:

«Αντιλαμβανόμενος τις αυξημένες ανάγκες των κατοίκων και των τοπικών επιχειρήσεων για πιο γρήγορες ταχύτητες στο internet και μεγαλύτερο όγκο κίνησης δεδομένων, στηρίζει την υλοποίηση του έργου χορηγώντας τις απαιτούμενες άδειες και διευκολύνοντας τις εργασίες αναβάθμισης του τηλεπικοινωνιακού δικτύου. Με την ολοκλήρωση του νέου δικτύου θα καλυφθούν οι σύγχρονες ανάγκες, των κατοίκων για επικοινωνία, ενημέρωση, ψυχαγωγία, αλλά και των επιχειρήσεων, καθώς οι υψηλές ταχύτητες που θα επιτευχθούν θα συμβάλλουν στη διευκόλυνση της εργασίας τους και στην ταυτόχρονη χρήση πολλών ηλεκτρονικών συσκευών».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

29 Μαρτίου 2024