, ,

Γαλάζιο «νανούρισμα» της Χαλκιδέας ΄Ελενας Γλωσσιώτη στο 4o Bio Mechanical Festival

Μια ιστορία για μικρούς και μεγάλους εμπλουτισμένη από μουσική, αφήγηση και θέατρο σκιών είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν οι θεατές στο Κόκκινο Σπίτι Χαλκίδας την Δευτέρα το βράδυ και στο πλαίσο των παράλληλων εκδηλώσεων του 4ου bio – Mechanical festival. «Το Γαλάζιο όνειρο» της Χαλκιδέας ΄Ελενας Γλωσσιώτη ενσωματώθηκε με μαεστρία και απόλυτη φυσικότητα  στο κοινό […]

22 Ιουλίου 2020

του/της Newsroom

Μια ιστορία για μικρούς και μεγάλους εμπλουτισμένη από μουσική, αφήγηση και θέατρο σκιών είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν οι θεατές στο Κόκκινο Σπίτι Χαλκίδας την Δευτέρα το βράδυ και στο πλαίσο των παράλληλων εκδηλώσεων του 4ου bio – Mechanical festival. «Το Γαλάζιο όνειρο» της Χαλκιδέας ΄Ελενας Γλωσσιώτη ενσωματώθηκε με μαεστρία και απόλυτη φυσικότητα  στο κοινό που το παρακολούθησε, μέσα από την ομάδα παραμυθάδων «Γλάροι», με την απολαυστική αφήγηση της Μαριλούς Κατσαρή και την μουσική του Γιάννη Σοφικίτη.

Οι θεατές αφέθηκαν στη μαγεία του παραμυθιού ακολουθώντας το «νήμα» της αγάπης και του θαύματος που μπορεί αυτή να επιτελέσει. Η δύναμη της αφήγησης , έτσι όπως ακούστηκε, λειτούργησε σαν μελωδικό νανούρισμα που απευθύνεται από τη μητέρα στο παιδί επιστρατεύοντας το συναίσθημα  και την ευαισθησία τους.

Κατερίνα Γιαμά, ΘΕΑΤΡΟ ΧΑΛΚΙΔΑΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

28 Μαρτίου 2024