Αυτοσυγκράτηση

Σύμφωνα με πληροφορίες από τραπεζικά ιδρύματα της Περιφέρειας, σήμερα παρατηρείται μια αυξημένη ανάληψη μετρητών από καταθέτες, χωρίς εξήγηση. Τα υποκαταστήματα αντιμετωπίζουν πρόβλημα εξυπηρέτησης, καθώς ανατρέπεται ο προγραμματισμός τους και χωρίς να μπορούν να δώσουν εξηγήσεις για το φαινόμενο. Αν οι πολίτες διαβάζοντας ανεύθυνα δημοσιεύματα περί επιφυλακής και κινδύνου θερμού επεισοδίου με την Τουρκία, όπως γίνεται […]

22 Ιουλίου 2020

του/της Ανδρέας Κούκουρας

Σύμφωνα με πληροφορίες από τραπεζικά ιδρύματα της Περιφέρειας, σήμερα παρατηρείται μια αυξημένη ανάληψη μετρητών από καταθέτες, χωρίς εξήγηση. Τα υποκαταστήματα αντιμετωπίζουν πρόβλημα εξυπηρέτησης, καθώς ανατρέπεται ο προγραμματισμός τους και χωρίς να μπορούν να δώσουν εξηγήσεις για το φαινόμενο. Αν οι πολίτες διαβάζοντας ανεύθυνα δημοσιεύματα περί επιφυλακής και κινδύνου θερμού επεισοδίου με την Τουρκία, όπως γίνεται συνήθως τρέχουν στα γκισέ των Τραπεζών, τότε κάνουν μεγάλο λάθος. Και όχι μόνο, καθώς γίνονται ευάλωτοι κι οι ίδιοι σε ληστές. Ας δουν καλύτερα τις ειδήσεις και να κοιτάξουν στην απέναντι πλευρά όπου οι εφημερίδες δεν έχουν σηκώσει το θέμα. Ο λόγος γιατί αν οι Τούρκοι καταθέτες σηκώσουν τις οικονομίες τους, το κράτος τους θα καταρρεύσει.

Ας δείξουμε κι εμείς αυτοσυγκράτηση και να μην διασπείρουμε ειδήσεις που προκαλούν φόβο στους πολίτες και αναστάτωση στην οικονομία μας. Μην βγάλουμε “τα μάτια μας¨, μόνοι μας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

23 Απριλίου 2024
22 Απριλίου 2024
22 Απριλίου 2024