Εθνική ομοψυχία και συνεννόηση το μήνυμα του Νίκου Σταυρογιάννη

Ας είναι οι σημερινές συναντήσεις του Πρωθυπουργού με τους αρχηγούς των κομμάτων της αντιπολίτευσης η έναρξη μιας άλλης πολιτικής συμπεριφοράς, αυτής της εθνικής συνεννόησης μπροστά στους μεγάλους κινδύνους που αντιμετωπίζει η πατρίδα μας, αναφέρει σε σημερινή του δήλωση ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης του Δημοτικού Συμβουλίου Λαμιεων και πρώην Βουλευτής, Νίκος Σταυρογιάννης. Η δήλωση του […]

23 Ιουλίου 2020

του/της Newsroom

Ας είναι οι σημερινές συναντήσεις του Πρωθυπουργού με τους αρχηγούς των κομμάτων της αντιπολίτευσης η έναρξη μιας άλλης πολιτικής συμπεριφοράς, αυτής της εθνικής συνεννόησης μπροστά στους μεγάλους κινδύνους που αντιμετωπίζει η πατρίδα μας, αναφέρει σε σημερινή του δήλωση ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης του Δημοτικού Συμβουλίου Λαμιεων και πρώην Βουλευτής, Νίκος Σταυρογιάννης.

Η δήλωση του κ. Σταυρογιάννη έχει ως εξής: «Οι ώρες είναι κρίσιμες, και αυτό που χρειάζεται πρωτίστως είναι η εθνική ομοψυχία στο εσωτερικό και ένα ξεκάθαρο μήνυμα αποφασιστικότητας προς τους εταίρους, φίλους και εχθρούς στο εξωτερικό.

Πρέπει όμως «εν ευθέτω χρόνο» να απαντηθεί γιατί με ευθύνη της Κυβέρνησης δεν ολοκληρώθηκαν επιτυχώς οι συζητήσεις με τη Γαλλία, όχι μόνο για την αγορά των φρεγατών, αλλά κυρίως για την αμυντική συμμαχία. Αφού μόνο με τη Γαλλία έχουμε σύμπτωση συμφερόντων στην περιοχή και είναι η μόνη που δεν θέλει να μας σύρει σ’ ένα διάλογο στον οποίο η Τουρκία θα έχει καθορίσει την ατζέντα, όπως διακαώς επιθυμούν οι Γερμανοί και «βολεύει» και τους Αμερικανούς. Ίσως η σημερινή συνάντηση του Προέδρου της Κύπρου με το Γάλλο Πρόεδρο μας δώσει μια πρώτη απάντηση. Οψόμεθα.

Ας είναι δε οι σημερινές συναντήσεις του Πρωθυπουργού με τους αρχηγούς των κομμάτων της αντιπολίτευσης η έναρξη μιας άλλης πολιτικής συμπεριφοράς. Αυτής της εθνικής συνεννόησης μπροστά στους μεγάλους πλέον κινδύνους που αντιμετωπίζει η πατρίδα μας σήμερα, και το μέλλον του ελληνικού έθνους αύριο».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

28 Μαρτίου 2024