Το Νέο Νοσοκομείο Χαλκίδας επισκέφθηκε ο Κώστας Μπακογιάννης

Στο Νέο Νοσοκομείο Χαλκίδας βρέθηκε σήμερα το πρωί ο Κώστας Μπακογιάννης, που ως πρώην Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας είχε εργαστεί σκληρά για την αποπεράτωση του έργου. Όπως υπογράμμισε ο ίδιος σε δημοσίευσή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης: «Ένα νοσοκομείο πρότυπο προστίθεται στο Εθνικό Σύστημα Υγείας σε μία περίοδο που είναι περισσότερο αναγκαία από ποτέ η ενίσχυση […]

23 Ιουλίου 2020

του/της Newsroom

Στο Νέο Νοσοκομείο Χαλκίδας βρέθηκε σήμερα το πρωί ο Κώστας Μπακογιάννης, που ως πρώην Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας είχε εργαστεί σκληρά για την αποπεράτωση του έργου.

Όπως υπογράμμισε ο ίδιος σε δημοσίευσή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης: «Ένα νοσοκομείο πρότυπο προστίθεται στο Εθνικό Σύστημα Υγείας σε μία περίοδο που είναι περισσότερο αναγκαία από ποτέ η ενίσχυση της Δημόσιας Υγείας. Ήρθα στην Χαλκίδα για να ευχαριστήσω όλους τους ανθρώπους με τους οποίους δουλέψαμε μαζί στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, για να ξεμπλοκάρουμε τα έργα, να διασφαλίσουμε την χρηματοδότηση του, να το ολοκληρώσουμε και τελικά, να ανοίξει τις πόρτες του για όλους. Ήρθα για λίγο και επιστρέφω στην Αθήνα. Το Νοσοκομείο της Χαλκίδας όμως είναι γεγονός και θα μείνει για πάντα».

https://www.facebook.com/KostasBakoyannispage/posts/3325047837561481

Ο Δήμαρχος Αθηναίων συνοδευόταν από τον Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας Φάνη Σπανό, τον αντιπεριφερειάρχη Εύβοιας Γιώργο Κελαϊδίτη ενώ στο Νέο Νοσοκομείο τους υποδέχθηκε ο διοικητής Βαγγέλης Χατζημαργαρίτης.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

20 Απριλίου 2024