Χαλκίδα: Συνελήφθη αλλοδαπός για ληστεία σε βάρος ανηλίκου

Για διάπραξη ληστείας σε βάρος ανήλικου ελληνικής καταγωγής κατηγορείται ο αλλοδαπός άνδρας που συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Χαλκίδας το βράδυ της Παρασκευής στη Χαλκίδα. Ειδικότερα, ο κατηγορούμενος τις βραδινές ώρες της Πέμπτης 23 Ιουλίου, προσέγγισε τον ανήλικο, ο οποίος κινούταν πεζός και με τη χρήση βίας, του απέσπασε το κινητό του τηλέφωνο. Στο […]

27 Ιουλίου 2020

του/της Newsroom

Για διάπραξη ληστείας σε βάρος ανήλικου ελληνικής καταγωγής κατηγορείται ο αλλοδαπός άνδρας που συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Χαλκίδας το βράδυ της Παρασκευής στη Χαλκίδα.

Ειδικότερα, ο κατηγορούμενος τις βραδινές ώρες της Πέμπτης 23 Ιουλίου, προσέγγισε τον ανήλικο, ο οποίος κινούταν πεζός και με τη χρήση βίας, του απέσπασε το κινητό του τηλέφωνο. Στο πλαίσιο διερεύνησης της υπόθεσης, διαπιστώθηκε ότι δράστης της ληστείας ήταν ο αλλοδαπός, ο οποίος εντοπίσθηκε και συνελήφθη στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας.

Σημειώνεται ότι είχε ταυτοποιηθεί για τη διάπραξη ληστείας, ομοίως σε βάρος ανηλίκου, πριν από λίγες ημέρες (21 Ιουλίου) σε περιοχή της Χαλκίδας. Τότε, ο συγκεκριμένος άνδρας είχε προσεγγίσει τον ανήλικο στην είσοδο της οικίας του και με την απειλή μαχαιριού, του είχε αποσπάσει από τον λαιμό χρυσή αλυσίδα με σταυρό.

Την προανάκριση διενήργησε το Τμήμα Ασφαλείας Χαλκίδας, ενώ ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

28 Μαρτίου 2024