Χαλκίδα: Συνελήφθησαν δύο άνδρες για καλλιέργεια ναρκωτικών σε κατοικία

Για κατοχή και καλλιέργεια ναρκωτικών κατηγορούνται δύο άνδρες ελληνικής καταγωγής που συνελήφθησαν στη Χαλκίδα, το πρωί της Παρασκευής 24 Ιουλίου. Συγκεκριμένα, εντοπίστηκε σε ταράτσα κατοικίας, ειδικά περιφραγμένος χώρος, εντός του οποίου βρέθηκαν καλλιεργημένα σε γλάστρες 11 φυτά κάνναβης. Στον περιφραγμένο χώρο, με πανί σκίασης που ήταν μη ορατό από τους περιοίκους, τα φυτά ήταν σε πλήρη […]

27 Ιουλίου 2020

του/της Newsroom

Για κατοχή και καλλιέργεια ναρκωτικών κατηγορούνται δύο άνδρες ελληνικής καταγωγής που συνελήφθησαν στη Χαλκίδα, το πρωί της Παρασκευής 24 Ιουλίου.

Συγκεκριμένα, εντοπίστηκε σε ταράτσα κατοικίας, ειδικά περιφραγμένος χώρος, εντός του οποίου βρέθηκαν καλλιεργημένα σε γλάστρες 11 φυτά κάνναβης. Στον περιφραγμένο χώρο, με πανί σκίασης που ήταν μη ορατό από τους περιοίκους, τα φυτά ήταν σε πλήρη ανάπτυξη, με ύψος από (0,4) έως (1,3) μέτρων.

Παράλληλα, εντός της οικίας, εντοπίσθηκε ειδικά διαμορφωμένος χώρος, πρόσφορος για υδροπονική καλλιέργεια κάνναβης, ο οποίος ήταν επενδυμένος εσωτερικά με ανακλαστική επιφάνεια και περιείχε εξαερισμό και έντεκα (11) λάμπες φθορίου.

Η σύλληψη έγινε από αστυνομικούς της Β’ Ο.Π.Κ.Ε. του Τμήματος Ασφαλείας Χαλκίδας, με τη συνδρομή αστυνομικών της Ομάδας Κρατικής Ασφάλειας της ιδίας Υπηρεσίας.

Την προανάκριση διενήργησε το Τμήμα Ασφαλείας Χαλκίδας, ενώ οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

28 Μαρτίου 2024