Στυλίδα: Έτοιμο και προς χρήση το γήπεδο μπάσκετ στο Πάρκο του Λαού

Προς χρήση στους δημότες δόθηκε το γήπεδο μπάσκετ στο Πάρκο του Λαού, σύμφωνα με ανακοίνωση του Εντεταλμένου Δημοτικού Συμβούλου Αθλητισμού του Δήμου Στυλίδας, Χρήστου Αλεξίου. Μία εβδομάδα μετά την παράδοσή του, διαπιστώθηκαν βανδαλισμοί τόσο στο δάπεδο του γηπέδου, όσο και στην περίφραξη αυτού και γι’ αυτό ο Δήμος προχώρησε άμεσα στην επισκευή του δαπέδου και […]

29 Ιουλίου 2020

του/της Newsroom

Προς χρήση στους δημότες δόθηκε το γήπεδο μπάσκετ στο Πάρκο του Λαού, σύμφωνα με ανακοίνωση του Εντεταλμένου Δημοτικού Συμβούλου Αθλητισμού του Δήμου Στυλίδας, Χρήστου Αλεξίου.

Μία εβδομάδα μετά την παράδοσή του, διαπιστώθηκαν βανδαλισμοί τόσο στο δάπεδο του γηπέδου, όσο και στην περίφραξη αυτού και γι’ αυτό ο Δήμος προχώρησε άμεσα στην επισκευή του δαπέδου και της περίφραξης και πλέον οι δημότες έχουν ένα γήπεδο όπως πάντα επιθυμούσαν. Επιπλέον, τοποθετήθηκαν τα προστατευτικά των μπασκετών για την ασφάλεια όλων των αθλητών, καθώς και κάδος ανακύκλωσης σκουπιδιών.

Μένει να τοποθετηθεί χρονοδιακόπτης για το αυτόματο άνοιγμα και κλείσιμο του φωτισμού, ώστε να μην έρχεται σε επαφή κανένας αθλητής με τους διακόπτες όπως γινόταν μέχρι σήμερα όλα αυτά τα χρόνια και ήταν άκρως επικίνδυνο.

«Τέλος, επειδή ο Δήμος δεν έχει την δυνατότητα να επισκευάσει εκ νέου τυχόν ζημιές, σας ενημερώνουμε, ότι απαγορεύεται η χρήση δίτροχων μέσων (ποδήλατα, πατίνια κλπ.). Επιπλέον, οι πόρτες κατά την διάρκεια της άθλησης θα πρέπει να είναι πάντα κλειστές για λόγους ασφαλείας», σημειώνει ο κ. Αλεξίου.

Η χρήση του γηπέδου θα γίνεται από τις 9:00 έως 15:00 και από τις 17:30 έως τις 23:00, σεβόμενοι τις ώρες κοινής ησυχίας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

27 Μαρτίου 2024