Εξιχνίαση ληστείας πρατηρίου υγρών καυσίμων στη Λαμία

Από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Λαμίας, εξιχνιάσθηκε άμεσα ληστεία σε βάρος υπαλλήλων πρατηρίου υγρών καυσίμων, η οποία διαπράχθηκε την Πέμπτη 16 Ιουλίου τις πρώτες πρωινές ώρες, στην περιοχή της Λαμίας. Στο πλαίσιο της έρευνας προέκυψαν τα στοιχεία ταυτότητας ενός άνδρα ελληνικής καταγωγής, ο οποίος αναζητείται, ενώ σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία για ληστεία και παραβάσεις […]

18 Ιουλίου 2020

του/της Newsroom

Από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Λαμίας, εξιχνιάσθηκε άμεσα ληστεία σε βάρος υπαλλήλων πρατηρίου υγρών καυσίμων, η οποία διαπράχθηκε την Πέμπτη 16 Ιουλίου τις πρώτες πρωινές ώρες, στην περιοχή της Λαμίας.

Στο πλαίσιο της έρευνας προέκυψαν τα στοιχεία ταυτότητας ενός άνδρα ελληνικής καταγωγής, ο οποίος αναζητείται, ενώ σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία για ληστεία και παραβάσεις νομοθεσίας περί όπλων.

Ειδικότερα ο ανωτέρω, φορώντας κράνος και χειρουργική μάσκα, προσέγγισε πεζός την ανωτέρω επιχείρηση και με την απειλή περιστρόφου, απέσπασε από τους δύο υπαλλήλους, χρηματικό ποσό προερχόμενο από τις εισπράξεις του πρατηρίου και ακολούθως τράπηκε σε φυγή.

Σε νομότυπη έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν σε εξωτερικό χώρο αυτής (ορνιθώνα), τα ενδύματα που φορούσε κατά τη διάπραξη της ληστείας και σε υπόγειο χώρο της οικίας, ένα φυσίγγιο πολεμικού τυφεκίου.

Την προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Λαμίας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

20 Μαΐου 2024