Η ΝΔ αποχαιρετά την Έφη Μυροθέου

Με ένα λιτό δελτίο τύπου η ΝΔ αποχαιρετά την την Έφη Μυροθέου, που υπήρξε μέλος της Πολιτικής Επιτροπής του κόμματος και σύζυγος του Γραμματέα Στρατηγικού Σχεδιασμού του κόμματος Βασίλη Φεύγα. Ακολουθεί το δελτίο τύπου της Νέας Δημοκρατίας: «Η οικογένεια της Νέας Δημοκρατίας αποχαιρετά με θλίψη και οδύνη την Έφη Μυροθέου, μέλος της Πολιτικής μας Επιτροπής και […]

29 Ιουλίου 2020

του/της Newsroom

Με ένα λιτό δελτίο τύπου η ΝΔ αποχαιρετά την την Έφη Μυροθέου, που υπήρξε μέλος της Πολιτικής Επιτροπής του κόμματος και σύζυγος του Γραμματέα Στρατηγικού Σχεδιασμού του κόμματος Βασίλη Φεύγα.

Ακολουθεί το δελτίο τύπου της Νέας Δημοκρατίας:

«Η οικογένεια της Νέας Δημοκρατίας αποχαιρετά με θλίψη και οδύνη την Έφη Μυροθέου, μέλος της Πολιτικής μας Επιτροπής και σύζυγο του Γραμματέα Στρατηγικού Σχεδιασμού του κόμματος Βασίλη Φεύγα. Η Έφη Μυροθέου ήταν από τα φοιτητικά της χρόνια μαχητικό μέλος της νεολαίας και του κόμματος. Αγωνίστηκε με συνέπεια, εντιμότητα και δυναμισμό για τις ιδέες της και για την παράταξη. Θερμά και ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους της».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ