Ηλίας Σανίδας: «Με συλλογικές αποφάσεις συνεχίζει το Περιφερειακό Συμβούλιο Στερεάς Ελλάδας»

Χρηματοδοτήσεις για νέα έργα και δράσεις ύψους 16,5 εκατ. ευρώ, αποφάσισε το Περιφερειακό Συμβούλιο Στερεάς Ελλάδας στην 6η τακτική συνεδρίασή του, η οποία πραγματοποιήθηκε μέσω τηλεδιάσκεψης, την Πέμπτη 16 Ιουλίου 2020. Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο Πρόεδρος, Ηλίας Σανίδας: «Με τις συλλογικές του αποφάσεις, το Σώμα  προάγει το τεχνικό πρόγραμμα της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, […]

18 Ιουλίου 2020

του/της Newsroom

Χρηματοδοτήσεις για νέα έργα και δράσεις ύψους 16,5 εκατ. ευρώ, αποφάσισε το Περιφερειακό Συμβούλιο Στερεάς Ελλάδας στην 6η τακτική συνεδρίασή του, η οποία πραγματοποιήθηκε μέσω τηλεδιάσκεψης, την Πέμπτη 16 Ιουλίου 2020.

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο Πρόεδρος, Ηλίας Σανίδας: «Με τις συλλογικές του αποφάσεις, το Σώμα  προάγει το τεχνικό πρόγραμμα της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, τη ροή των χρηματοδοτήσεών σε έργα για τον πολιτισμό, τον πρωτογενή τομέα και την αστική αναβάθμιση στη Στερεά Ελλάδα καθώς και την προετοιμασία της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας για την επέτειο των 200 ετών από την Ελληνική Επανάσταση του 1821. Τέλος, το Περιφερειακό Συμβούλιο Στερεάς Ελλάδας με το ευρύτατης πλειοψηφίας ψήφισμα – διαμαρτυρία του, στέλνει το δικό του μήνυμα αντίδρασης στην απόφαση των Τουρκικών Αρχών να μετατρέψουν τη Αγία Σοφία από μουσείο, σε ισλαμικό τέμενος».

Επιπλέον, ο κ. σανίδας προσθέτει: «Η 6η τακτική συνεδρίασή μας ολοκληρώθηκε με μια σειρά από σημαντικές και συλλογικές αποφάσεις, καθώς κοινός στόχος μας ήταν και παραμένει η πρόοδος της Περιφέρειάς μας και η καλυτέρευση της ζωής των συμπολιτών μας. Παράλληλα, στέλνουμε το δικό μας μήνυμα αντίδρασης στη γειτονική χώρα και στην απόφαση των Τουρκικών Αρχών να μετατρέψουν την Αγία Σοφία στην Κωνσταντινούπολη από Μνημείο Παγκόσμιας Πολιτιστικής Κληρονομιάς, σε ενεργό χώρο της ισλαμικής λατρείας».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

28 Μαρτίου 2024