Κρούσμα κορωναϊού μια 46χρονη από τη Δαύλεια

Επιβεβαιωμένο το κρούσμα κορωναϊού που εντοπίστηκε, στο Νοσοκομείο Λιβαδειάς. Πρόκειται για μια 46χρονη γυναίκα από τη Δαύλεια, η οποία διακομίστηκε στο Νοσοκομείο για άλλο πρόβλημα υγείας και υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση. Ωστόσο, το πρώτο τεστ  που της έγινε ήταν θετικό και έπειτα η γυναίκα μεταφέρθηκε σε Νοσοκομείο της Αθήνας. Το αμέσως επόμενο βήμα ήταν η […]

30 Ιουλίου 2020

του/της Newsroom

Επιβεβαιωμένο το κρούσμα κορωναϊού που εντοπίστηκε, στο Νοσοκομείο Λιβαδειάς.

Πρόκειται για μια 46χρονη γυναίκα από τη Δαύλεια, η οποία διακομίστηκε στο Νοσοκομείο για άλλο πρόβλημα υγείας και υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση. Ωστόσο, το πρώτο τεστ  που της έγινε ήταν θετικό και έπειτα η γυναίκα μεταφέρθηκε σε Νοσοκομείο της Αθήνας.

Το αμέσως επόμενο βήμα ήταν η απολύμανση στους χώρους που νοσηλεύτηκε η γυναίκα και αναμένεται να ξεκινήσει διαδικασία προληπτικής καραντίνας, σε ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό.

Το κρούσμα επιβεβαιώθηκε από το δημοτικό συμβούλιο το οποίο και πραγματοποίησε σύσκεψη προ λίγων ωρών, από τον δήμαρχο Γιάννη Ταγκαλέγκα, τον γιατρό του νοσοκομείου και Δημοτικό Σύμβουλο Κωνσταντίνο Πλιακοστάμο και τέλος, τα ΣΤΕΡΕΑ ΝΕΑ επικοινώνησαν  με τον Αντιπεριφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας και αρμόδιο για θέματα Πολιτικής Προστασίας, κ. Θανάση Καρακάντζα, επιβεβαιώνοντας και ο ίδιος το κρούσμα κορωναϊού και επισημαίνοντας πώς σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ, θα πράξουν τα δέοντα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

15 Απριλίου 2024