Με κάθε λαμπρότητα και επισημότητα γιόρτασε o Δήμος Δομοκού την Αγία Παρασκευή

Στον Ιερό Ναό της Αγίας Παρασκευής, πολιούχου και εφόρου του Δομοκού, προέστη ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Φθιώτιδας, Συμεών. Τον κ. Συμεών υποδέχθηκε με ιδιαίτερη θέρμη ο ιερέας της Αγίας Παρασκευής Δομοκού πατέρας Νικόλαος Κουλουμπρούκας καθώς και πλήθος Ιερέων. Στον εορτασμό της Aγίας Παρασκευής παρευρέθησαν ο Υφυπουργός παρά τον Πρωθυπουργό και Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας, ο Υπουργός […]

28 Ιουλίου 2020

του/της Newsroom

Στον Ιερό Ναό της Αγίας Παρασκευής, πολιούχου και εφόρου του Δομοκού, προέστη ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Φθιώτιδας, Συμεών.

Τον κ. Συμεών υποδέχθηκε με ιδιαίτερη θέρμη ο ιερέας της Αγίας Παρασκευής Δομοκού πατέρας Νικόλαος Κουλουμπρούκας καθώς και πλήθος Ιερέων.

Στον εορτασμό της Aγίας Παρασκευής παρευρέθησαν ο Υφυπουργός παρά τον Πρωθυπουργό και Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας, ο Υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας, ο Αντιπεριφερειάρχης Ηλίας Κυρμανίδης, οι βουλευτές Γιάννης Οικονόμου και Γιώργος Κοτρωνιάς, ο Δήμαρχος Δομοκού Χαράλαμπος Λιόλιος, ο Πρόεδρος της Δημοτικής Ενότητας Δομοκού Δημήτριος Τσόγκας, ο Πρόεδρος της ΠΕΔ και Δήμαρχος Καρπενησίου Νίκος Σουλιώτης, οι Δήμαρχοι, Αμφίκλειας – Ελάτειας Αθανασία Στιβακτή, Μακρακώμης Γιώργος Χαντζής, Λοκρών Αθανάσιος Ζεκεντές, ο εκπρόσωπος του Δημάρχου Λαμιέων εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος Κώστας Κερπινιώτης, ο Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Στερεάς Ελλάδος Υποστράτηγος Γεώργιος Κανέλλος, ο Φρούραρχος Λαμίας – Διοικητής ΚΕΥΠ Ταξιάρχος Ιωάννης Ανδριώτης, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Παληογεώργος Δημήτριος, οι Αντιδήμαρχοι του Δ. Δομοκού Α. Τσαλαφούτας , Ν. Καναβός, Α. Λαϊνάς ,Ν. Καλημέρης, η Πρόεδρος του Αθλητικού και Πολιτιστικού Οργανισμού Δ. Δομοκού Κ. Μητσοπούλου, Περιφερειακοί και Δημοτικοί Σύμβουλοι.

«Η Αγία Παρασκευή είναι απ’ αυτά τα πρόσωπα, τα οποία επιλέγουν την σχέση εμπιστοσύνης και αγάπης με τον Θεό και όχι μια σχέση φίλαυτης και ιδιοτελούς προσεγγίσεως», τόνισε χαρακτηριστικά ο Σεβασμιώτατος.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

29 Μαρτίου 2024