Νέος καρδιοτοκογράφος για το Γενικό Νοσοκομείο Χαλκίδας από τη Δήμαρχο Χαλκιδέων

Έναν νέο καρδιοτοκογράφο προσφέρει η Δήμαρχος Χαλκιδέων Έλενα Βάκα, διαθέτοντας τη δημαρχιακή της αποζημίωση του μήνα Μαρτίου. Η παραπάνω δωρεά έρχεται την ώρα που ετοιμάζεται με πυρετώδεις ρυθμούς η μετεγκατάσταση του Γενικού Νοσοκομείο Χαλκίδας στο νέο κτίριο. «Ανταποκρινόμενη στο κάλεσμα του Αυτοδιοικητικού Κινήματος για τη μάχη κατά της πανδημίας του κορονοϊού, η Δήμαρχος Χαλκιδέων Έλενα […]

15 Ιουλίου 2020

του/της Newsroom

Έναν νέο καρδιοτοκογράφο προσφέρει η Δήμαρχος Χαλκιδέων Έλενα Βάκα, διαθέτοντας τη δημαρχιακή της αποζημίωση του μήνα Μαρτίου. Η παραπάνω δωρεά έρχεται την ώρα που ετοιμάζεται με πυρετώδεις ρυθμούς η μετεγκατάσταση του Γενικού Νοσοκομείο Χαλκίδας στο νέο κτίριο.

«Ανταποκρινόμενη στο κάλεσμα του Αυτοδιοικητικού Κινήματος για τη μάχη κατά της πανδημίας του κορονοϊού, η Δήμαρχος Χαλκιδέων Έλενα Βάκα διέθεσε τη δημαρχιακή της αποζημίωση του μηνός Μαρτίου στην αγορά μηχανήματος καρδιοτοκογράφου, για την παρακολούθηση μονής ή διπλής κύησης και την παρακολούθηση του καρδιακού ρυθμού του εμβρύου. Κατόπιν συνεννόησης με τον Διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου Χαλκίδας κ. Ευάγγελο Χατζημαργαρίτη, η Δήμαρχος παρέδωσε σήμερα το πρωί, Τετάρτη 15 Ιουλίου, το μηχάνημα στο Νέο Νοσοκομείο Χαλκίδας για το Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών», αναφέρει το δελτίο τύπου το Δήμου.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

20 Απριλίου 2024