Οριοθετήθηκε η πυρκαγιά στην Κάρυστο – Εκκενώθηκε προληπτικά ένας οικισμός

Οριοθετήθηκε λίγο πριν τις 8 το βράδυ η φωτιά που ξέσπασε το πρωί του Σαββάτου στην περιοχή Ραπταίοι της Καρύστου και πλέον η κατάσταση δεν εμπνέει ανησυχία, σύμφωνα με την Πυροσβεστική. Η φωτιά που ξέσπασε σε χαμηλή βλάστηση πήρε γρήγορα μεγάλες διαστάσεις καθώς στην περιοχή έπνεαν ισχυροί άνεμοι. Η Πυροσβεστική προέβη σε προληπτική εκκένωση του οικισμού […]

12 Ιουλίου 2020

του/της Newsroom

Οριοθετήθηκε λίγο πριν τις 8 το βράδυ η φωτιά που ξέσπασε το πρωί του Σαββάτου στην περιοχή Ραπταίοι της Καρύστου και πλέον η κατάσταση δεν εμπνέει ανησυχία, σύμφωνα με την Πυροσβεστική.

Η φωτιά που ξέσπασε σε χαμηλή βλάστηση πήρε γρήγορα μεγάλες διαστάσεις καθώς στην περιοχή έπνεαν ισχυροί άνεμοι. Η Πυροσβεστική προέβη σε προληπτική εκκένωση του οικισμού Δήλησου. Στο σημείο μάλιστα μετέβη και ο αρχηγός του Πυροσβεστικού Σώματος για άμεσο συντονισμό των δυνάμεων που μετέβησαν στην περιοχή από ολόκληρη την Εύβοια και την Στερεά Ελλάδα.

Συνολικά, στην περιοχή παραμένουν και επιχειρούν 82 πυροσβέστες με 28 οχήματα και 3 ομάδες πεζοπόρων τμημάτων, 5 καναντέρ και 4 ελικόπτερα.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

28 Μαρτίου 2024