Τη Κεντρική Ένωση Επιμελητηρίων Ελλάδας επισκέφθηκε ο νέος Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Εύβοιας

Με επίσκεψη στην Κεντρική Ένωση Επιμελητηρίων Ελλάδας και συνάντηση του με τον Πρόεδρο της κ. Κωνσταντίνο Μίχαλο ξεκίνησε τις επαφές του ο νέος Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Εύβοιας κ. Γιάννης Γεροντίτης. Κατά τη συνάντηση των δύο Προέδρων η οποία πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 2 Ιουλίου, παρουσία του Γενικού Γραμματέα της ΚΕΕΕ κ. Παναγιώτη Αγνιάδη συζητήθηκαν θέματα αμεσότερης […]

3 Ιουλίου 2020

του/της Newsroom

Με επίσκεψη στην Κεντρική Ένωση Επιμελητηρίων Ελλάδας και συνάντηση του με τον Πρόεδρο της κ. Κωνσταντίνο Μίχαλο ξεκίνησε τις επαφές του ο νέος Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Εύβοιας κ. Γιάννης Γεροντίτης.

Κατά τη συνάντηση των δύο Προέδρων η οποία πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 2 Ιουλίου, παρουσία του Γενικού Γραμματέα της ΚΕΕΕ κ. Παναγιώτη Αγνιάδη συζητήθηκαν θέματα αμεσότερης συνεργασίας των δύο Φορέων και θέματα αναβάθμισης του Επιμελητηριακού Θεσμού. Στο Επίκεντρο ωστόσο της συζήτησης τέθηκαν μέτρα επαναλειτουργίας των επιχειρήσεων και επαρκούς στήριξης τους, δεδομένου του δυσμενούς και του αβέβαιου οικονομικού περιβάλλοντος, όπως αυτό διαμορφώθηκε και από τις συνέπειες του κορωνοϊού. Ταυτόχρονα και σε αυτό το πλαίσιο συζητήθηκαν τρόποι παρέμβασης με σκοπό την καλύτερη ανταπόκριση και συνεργασία του Τραπεζικού συστήματος κατά την διαδικασία πρόσβασης των επιχειρήσεων σε χρηματοδοτικά εργαλεία.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

29 Μαρτίου 2024