Χαλκίδα: Παρουσιάστηκε το πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης» παρουσία του Υπουργού Εσωτερικών

Το πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης» για την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας παρουσιάστηκε νωρίς σήμερα το μεσημέρι στο Αμφιθέατρο της Π.Ε. Ευβοίας, παρουσία του Υπουργού Εσωτερικών κ. Παναγιώτη Θεοδωρικάκου.  “Η κυβέρνηση είναι αποφασισμένη να συνεχίσει το δημιουργικό και αποτελεσματικό της έργο αφήνοντας στο χθες όσους δεν μπορούν να υπερβούν τον τεχνητό διχασμό των Ελλήνων και καταστάσεις συκοφαντίας”, τόνισε ο […]

7 Ιουλίου 2020

του/της Newsroom

Το πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης» για την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας παρουσιάστηκε νωρίς σήμερα το μεσημέρι στο Αμφιθέατρο της Π.Ε. Ευβοίας, παρουσία του Υπουργού Εσωτερικών κ. Παναγιώτη Θεοδωρικάκου. 

“Η κυβέρνηση είναι αποφασισμένη να συνεχίσει το δημιουργικό και αποτελεσματικό της έργο αφήνοντας στο χθες όσους δεν μπορούν να υπερβούν τον τεχνητό διχασμό των Ελλήνων και καταστάσεις συκοφαντίας”, τόνισε ο υπουργός Εσωτερικών,  κατά την παρουσίαση του προγράμματος.

Στην παρουσίαση παρευρέθησαν οι 25 δήμαρχοι της Στερεάς, ενώ το παρών έδωσαν ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας, Φάνης Σπανός και ο αντιπεριφερειάρχης Εύβοιας Γιώργος Κελαϊδίτης.

Μιλώντας στα «ΣΤΕΡΕΑ ΝΕΑ» ο κ. Κελαϊδίτης δήλωσε: «Σήμερα είναι ένα όμορφο ξεκίνημα για ένα πολύ σημαντικό εργαλείο που έχει δομήσει η κυβέρνηση για την αυτοδιοίκηση και μόνο, για τις περιφέρειες και τους δήμους. Είναι ένα έργο ένα εργαλείο 2,5 δις ευρώ το οποίο αναμένεται να δώσει εργασία σε 40.000 ανθρώπους αλλά πολύ σημαντικότερο να δώσει έναν αναπτυξιακό χαρακτήρα, κοινωνικό και φιλοπεριβαλλοντικό στην επαρχία και στην αυτοδιοίκηση. Είμαστε λοιπόν εδώ μαζί με τους 25 δήμαρχους προκειμένου να βάλουμε τις προτεραιότητες μας να δούμε τον τρόπο με τον οποίο θα διεκδικήσουμε σε ένα ανταγωνιστικό πρόγραμμα τα έργα αυτά που ονειρευόμαστε για θέλουμε να κάνουμε για την περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας και ελπίζουμε μέσα στα επόμενα τέσσερα χρόνια στα οποία χρονικά τοποθετείται η υλοποίηση του προγράμματος να καταφέρουμε να είμαστε μέσα στις υψηλότερες σε απορροφητικότητα περιφέρειες στη χώρα».

Οι δηλώσεις του Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας, Φανή Σπανού μετά την παρουσίαση του προγράμματος:

https://www.facebook.com/stereanews/videos/272755023981131/

Οι δηλώσεις της Δήμαρχου Χαλκίδεων, Έλενας Βάκα, μετά την παρουσίαση του προγράμματος:

https://www.facebook.com/stereanews/videos/599179387662846/

Διαβάστε περισσότερα στην έντυπη έκδοση του Σαββάτου 11 Ιουλίου

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

21 Σεπτεμβρίου 2023