Κρούσματα κορωνοϊού σε δημόσια υπηρεσία της Χαλκίδας;

“Συναγερμός” έχει σημάνει στις υγειονομικές αρχές της Χαλκίδας, καθώς στο νοσοκομείο της πόλης έχουν προσέλθει τέσσερα άτομα από δημόσια υπηρεσία, που βρίσκεται στο κέντρο της πόλης με ύποπτα κρούσματα κορωνοϊού. Σύμφωνα με τις εξακριβωμένες πληροφορίες μέχρι πρν λίγο δεν είχαν προβεί στις απαραίτητες εξετάσεις. Τα συμπτώματα που τους παρουσιάστηκαν είναι πυρετός και διάρροια. Να σημειωθεί […]

24 Αυγούστου 2020

του/της Ανδρέας Κούκουρας

“Συναγερμός” έχει σημάνει στις υγειονομικές αρχές της Χαλκίδας, καθώς στο νοσοκομείο της πόλης έχουν προσέλθει τέσσερα άτομα από δημόσια υπηρεσία, που βρίσκεται στο κέντρο της πόλης με ύποπτα κρούσματα κορωνοϊού. Σύμφωνα με τις εξακριβωμένες πληροφορίες μέχρι πρν λίγο δεν είχαν προβεί στις απαραίτητες εξετάσεις. Τα συμπτώματα που τους παρουσιάστηκαν είναι πυρετός και διάρροια.

Να σημειωθεί ότι συμπτώματα διάρροιας έχει παρουσιαστεί σε πολλούς πολίτες και οι υποψίες στρέφονται στα συνεπακόλουθα αποτελέσματα των πρόσφατων πλημμυρών που έπληξαν την περιοχή. Όπως μας πληροφορούν κάτοικοι της περιοχής των Πολιτικών πολλά μικρά παιδιά παρουσιάζουν σοβαρά εξανθήματα από τσιμπήματα κουνουπιών, τα οποία μεταφέρουν μολυσματικές ασθένειες απο τα πτώματα που έχουν ξεβραστεί με τις πλημμύρες.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

28 Μαρτίου 2024