Η “ΝΗΣΟΣ ΕΥΒΟΙΑ REGATTA 2020” στην ΕΡΤ3

Στην ΕΡΤ3 και στην εκπομπή ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΕΛΛΑΔΑ  φιλοξενήθηκε σήμερα το πρωί η “ΝΗΣΟΣ ΕΥΒΟΙΑ REGATTA 2020”. Το ναυταθλητικό-πολιτιστικό γεγονός της χρονιάς για την Εύβοια, παρουσίασαν η Πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής του Αγώνα κα Π. Αγιοστρατίτη και ο Πρόεδρος του Σωματείου Αλληλοβοήθειας Μελών Επιμελητηρίου Εύβοιας κ. Θ. Γεωργουλόπουλος, κάνοντας ευρέως γνωστούς τους στόχους του Επιμελητηρίου […]

3 Αυγούστου 2020

του/της Newsroom

Στην ΕΡΤ3 και στην εκπομπή ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΕΛΛΑΔΑ  φιλοξενήθηκε σήμερα το πρωί η “ΝΗΣΟΣ ΕΥΒΟΙΑ REGATTA 2020”.

Το ναυταθλητικό-πολιτιστικό γεγονός της χρονιάς για την Εύβοια, παρουσίασαν η Πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής του Αγώνα κα Π. Αγιοστρατίτη και ο Πρόεδρος του Σωματείου Αλληλοβοήθειας Μελών Επιμελητηρίου Εύβοιας κ. Θ. Γεωργουλόπουλος, κάνοντας ευρέως γνωστούς τους στόχους του Επιμελητηρίου Εύβοιας από την υλοποίηση της όλης διοργάνωσης, τόσο από τον ιστιοπλοϊκό αγώνα όσο και από τις παράλληλες εκδηλώσεις.

Όπως ανέφεραν στην εκπομπή, «πρωταρχικός στόχος του Φορέα, είναι η πολυμορφική προβολή της Εύβοιας και κυρίως του νησιωτικού της χαρακτήρα μέσα από τον κόσμο της ιστιοπλοΐας, η ενίσχυση της τουριστικής της ταυτότητας και κυρίως αυτής των εναλλακτικών μορφών τουρισμού».

Ταυτόχρονα το Επιμελητήριο μέσα από τις παράλληλες δράσεις του κατά την διάρκεια του αγώνα, στοχεύει να προβάλει ποιοτικά και στοχευμένα σε συμμετέχοντες και φιλοξενούμενους, τον φυσικό πλούτο του νησιού μας, όμορφα λιμάνια του, ιστορικές πόλεις αλλά και πολιτιστικές διαδρομές που συνδιοργανώνει με την Αρχαιολογική Υπηρεσία. Να προβάλει τον τοπικό πολιτισμό, την ιδιαίτερη τοπική κουλτούρα, τη μοναδική φιλοξενία των κάτοικων, την υπέροχη ευβοϊκή γαστρονομία.

https://www.facebook.com/epimelitirio.evias/posts/595845417743867

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

19 Απριλίου 2024