Εξαφάνιση 26χρονης από τον Ορχομενό Βοιωτίας

Με αφορμή την εξαφάνιση την εξαφάνιση, της 26χρονης κοπέλας από τον Ορχομενό Βοιωτίας, «Missing Alert» εξέδωσε το Χαμόγελο του Παιδιού. Ωστόσο, σύμφωνα με την οργάνωση, πρόκειται για την Αγγελική Πατσούρα, 26 ετών, η οποία εξαφανίστηκε μεσημβρινές ώρες της περασμένης Παρασκευής (31/07/2020), από την περιοχή του Ορχομενού. Το «Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε για την εξαφάνιση της […]

5 Αυγούστου 2020

του/της Newsroom

Με αφορμή την εξαφάνιση την εξαφάνιση, της 26χρονης κοπέλας από τον Ορχομενό Βοιωτίας, «Missing Alert» εξέδωσε το Χαμόγελο του Παιδιού.

Ωστόσο, σύμφωνα με την οργάνωση, πρόκειται για την Αγγελική Πατσούρα, 26 ετών, η οποία εξαφανίστηκε μεσημβρινές ώρες της περασμένης Παρασκευής (31/07/2020), από την περιοχή του Ορχομενού.

Το «Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε για την εξαφάνιση της Αγγελικής στις 3/8/2020 και προχώρησε, χθες, 4/8/2020, κατόπιν αιτήματος της οικογένειας της, στη δημοσιοποίηση των στοιχείων της ενήλικης, καθώς ενδέχεται να συντρέχουν λόγοι, οι οποίοι θέτουν τη ζωή της σε κίνδυνο.

Η Αγγελική έχει ύψος 1.60 μ., είναι εύσωμη, έχει καστανά μαλλιά και καστανά μάτια. Φορούσε ένα μαύρο τζιν παντελόνι και μαύρα πάνινα παπούτσια τη μέρα που εξαφανίστηκε.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με Το Χαμόγελο του Παιδιού όλο το 24ωρο, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τις Εξαφανίσεις» καθώς και σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

27 Μαρτίου 2024