Στην ΚτΥΠ Α.Ε. ο Δήμαρχος Θηβαίων για τη μεταστέγαση του 1ου Δημοτικού Σχολείου Θήβας

Με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της εταιρείας Κτιριακές Υποδομές Α.Ε. (ΚτΥΠ Α.Ε) κ.  Αθανάσιο Γιάνναρη  συναντήθηκε ο Δήμαρχος Θηβαίων κ. Γιώργος Αναστασίου, τη  Δευτέρα 3 Αυγούστου 2020, στην Αθήνα. Κύριο θέμα της συνάντησης ήταν η πορεία της υλοποίησης του έργου κατασκευής του 1ου Δημοτικού Σχολείου Θήβας. Ο Δήμος  Θηβαίων, με την υπ’ αρ. 202/2019 απόφαση του […]

5 Αυγούστου 2020

του/της Newsroom

Με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της εταιρείας Κτιριακές Υποδομές Α.Ε. (ΚτΥΠ Α.Ε) κ.  Αθανάσιο Γιάνναρη  συναντήθηκε ο Δήμαρχος Θηβαίων κ. Γιώργος Αναστασίου, τη  Δευτέρα 3 Αυγούστου 2020, στην Αθήνα.

Κύριο θέμα της συνάντησης ήταν η πορεία της υλοποίησης του έργου κατασκευής του 1ου Δημοτικού Σχολείου Θήβας.

Ο Δήμος  Θηβαίων, με την υπ’ αρ. 202/2019 απόφαση του Δημοτικού του Συμβουλίου, παραχώρησε οικόπεδο εμβαδού 3,7 στρ. στην περιοχή των Αγίων Θεοδώρων για την ανέγερση νέου διδακτηρίου για τη μεταστέγαση του 1ου Δημοτικού Σχολείου Θήβας.  Η παραχώρηση έγινε με σκοπό την εκπόνηση της μελέτης και την κατασκευή του έργου από το ΕΣΠΑ 2021-2027.

Ο κ. Δήμαρχος έθεσε από τη πλευρά του τη μεγάλη αναγκαιότητα της κατασκευής του έργου και ζήτησε την επίσπευση των διαδικασιών χρηματοδότησης- κατασκευής.

Από την πλευρά του ο  κ. Γιάνναρης δεσμεύτηκε για την ένταξη της μελέτης του έργου στις άμεσες προτεραιότητες της εταιρείας , όπως επίσης και για την ευρύτερη συνεργασία Δήμου – ΚτΥΠ Α.Ε., σε θέματα σχολικής στέγης.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

27 Μαρτίου 2024