Στις πληγείσες περιοχές ο Θανάσης Ζεμπίλης

Από νωρίς το πρωί ο βουλευτής Εύβοιας Θανάσης Ζεμπίλης επισκέφθηκε τις πληγείσες περιοχές και διαπίστωσε εκ του σύνεγγυς τα τεράστια προβλήματα, που προκλήθηκαν από την πρωτοφανούς σφοδρότητας κακοκαιρία. Ο κ. Ζεμπίλης βρέθηκε τόσο στην περιοχή των Μεσσαπίων, όσο και στο Ληλάντιο, όπου ενημερώθηκε από τους αρμόδιους τοπικούς φορείς για την έκταση της καταστροφής και συνομίλησε […]

9 Αυγούστου 2020

του/της Newsroom

Από νωρίς το πρωί ο βουλευτής Εύβοιας Θανάσης Ζεμπίλης επισκέφθηκε τις πληγείσες περιοχές και διαπίστωσε εκ του σύνεγγυς τα τεράστια προβλήματα, που προκλήθηκαν από την πρωτοφανούς σφοδρότητας κακοκαιρία.

Ο κ. Ζεμπίλης βρέθηκε τόσο στην περιοχή των Μεσσαπίων, όσο και στο Ληλάντιο, όπου ενημερώθηκε από τους αρμόδιους τοπικούς φορείς για την έκταση της καταστροφής και συνομίλησε με κατοίκους.

Ο βουλευτής της ΝΔ εξέφρασε την βαθιά του θλίψη για τους συνανθρώπους μας που έχασαν την ζωή τους, ενώ όπως δήλωσε χαρακτηριστικά, αυτό που προέχει αυτήν την στιγμή είναι ο ασφαλής απεγκλωβισμός όλων των πολιτών, ενώ σε δεύτερο χρόνο οφείλουμε να φροντίσουμε για την άμεση αποκατάσταση όλων των ζημιών.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

28 Μαρτίου 2024